Βαθμολογία

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 1-1

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η σημερινή (28/1) αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Πανιώνιο στο "Θ. Κολοκοτρώνης" στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Ένα δίκαιο αποτέλεσμα για τις δυο ομάδες που σκόραραν από μια φορά, ενώ είχαν ευκαιρίες είτε για το 2-1, είτε για το 1-2 με το τελικό 1-1 να δίνει από έναν βαθμό στην καθεμία για την επίτευξη των στόχων τους. Για τον Πανιώνιο της εξόδου στην Ευρώπη και για τον Αστέρα στην μάχη της παραμονής.

Οι Αρκάδες πήραν κεφάλι στο σκορ στο 44' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάσα, ένα πέναλτι που δόθηκε για χέρι του Βλάχου και το οποίο αμφισβήτησαν οι του Πανιώνιου.

Οι "κυανέρυθροι" στην επανάληψη αιφνιδίασαν τον Αστέρα και έφτασαν στο 1-1 στο 47' όταν ο Ταπόκο, που είχε μπει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, με κοντινό σουτ έφερε το ματς στα ίσια.

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Μπέρτος, Χαμντανί, Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (84' Δημούτσος), Τσουκαλάς, Στανισάβλιεβιτς (61' Καλτσάς), Μάσα, Φαρίνια, Μανιάς.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου (46' Ταπόκο), Ρισβάνης, Β. Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Μασούντ, Φούντας (88' Καθάριος), Μασούρας (69' Μαχμούτοβιτς).