Βαθμολογία

Με «λυτρωτή» τον Κουμπούρα ο Αχιλλέας Φαρσάλων!

Σπουδαίο εκτός έδρας «τρίποντο» χαρακτήρα πήρε ο Αχιλλέας Φαρσάλων ο οποίος σε ένα παιχνίδι «ακατάλληλο για καρδιακούς» επικράτησε με σκορ 2 – 3 στην σκληροτράχηλη έδρα του Οικονόμου Τσαριτσάνης και συνέχισε να βρίσκεται στην κορυφή της «μεγάλης» κατηγορίας, διατηρώντας παράλληλα την ασφαλή απόσταση των εννέα βαθμών από τον δεύτερο Δωτιέα Αγιάς.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν «κεφάλι» στο σκορ στο 30’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έπειτα από παράβαση του Καραμπούζη. Οι «Μυρμιδόνες» αντέδρασαν άμεσα και πέντε λεπτά αργότερα κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Αρχικά και έπειτα από σέντρα ο Παλάσκας έκανε την πρώτη κεφαλιά και ο Λόλας με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 1 σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα ο Οικονόμος κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο 55’ με σουτ μέσα από την περιοχή. Οι παίκτες του κ. Παραφέστα είχαν και πάλι «απάντηση» και μάλιστα άμεση, καθώς  στο 63’ ο Βούλγαρης τροφοδότησε τον Παλάσκα και το «πολυβόλο» του Αχιλλέα έπειτα από όμορφη ατομική ενέργεια νίκησε με ψύχραιμο πλασέ τον αντίπαλο τερματοφύλακα, φέρνοντας εκ νέου το παιχνίδι στα ίσια.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι δυο ομάδες πίεσαν για την επίτευξη του νικητήριου τέρματος και εν τέλει οι «Μυρμιδόνες» ήταν αυτοί που χαμογέλασαν, όταν στο 93’ και έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του Οικονόμου η μπάλα έφτασε στον Κουμπούρα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα στο «πλεκτό» και έδωσε το σπουδαίο από όλες τις απόψεις «τρίποντο» στον Αχιλλέα.

Η Σύνθεση

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Ντάλλας, Κουμπούρας, Οικονόμου, Κακαζούκης, Καραμπούζης, Νεμπεγλέρας, Μανιώτης, Νάστας (65’ Περήφανος), Λόλας (73’ Ρέψης), Βούλγαρης (75’ Πετράκης), Παλάσκας.

ifarsala.gr