Βαθμολογία

'Αδικη ήττα για την κ-20 στην Θεσσαλονίκη

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε σήμερα (28/1) η κ-20 της ΑΕΛ από την αντίστοιχη του Ηρακλή με 1-0 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών κ-20 της Super League.

Η ομάδα του Μίλτου Ζιάκα αδικείται κατάφωρα από το τελικό αποτέλεσμα μιας και μπορούσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Γηραιό σε παιχνίδι όπου είχε δοκάρι συν δυο αναγκαστικές αλλαγές. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Βλαχόπουλος στο 60′ με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή μετά από ωραία ενέργεια.

Ηρακλής (Σάκης Αναστασιάδης): Παπαδόπουλος, Χατζηδίμπας, Ρότας, Μυλωνάς, Ορφανίδης, Δοξάκης, Βλαχόπουλος, Συμεωνίδης (70′ Πεχλιβανίδης), Δραγάνης (87′ Δαμουλάκης), Αμαραντίδης (85′ Γκιάτας), Δούμτσιος.

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Κουτογλίδης, Κυρίτσης, Καλούσης, Καλφούτζος, Νούσιος (46' λ.τ. Παπαγεωργίου), Μαστακούλης (60' λ.τ. Τζέκα), Γεωργακόπουλος, Αναγνώστης, Καραλούλης, Μακρής, Χατζής (80' Ντιντής).

Όπως δήλωσε στο athleticlarissa.gr ο προπονητής των "βυσσινί" η ομάδα είχε να αντιμετωπίσει την ανεβασμένη ομάδα της συμπρωτεούουσας στην οποία παίζουν και παίκτες γεννημένοι το 1997 οπότε και αυτό αλλάζει τα δεδομένα και τις ισορροπίες. Δήλωσε ευχαριστημένος από τους παίκτες του και τόνισε ότι πρέπει να μπει στην άκρη το άτυχο αυτό αποτέλεσμα και η ομάδα να πάει καλύτερα στην δύσκολη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Ζιάκα:

«Ένα μοιρασμένο παιχνίδι, εγώ έμεινα ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Μην ξεχνάμε ότι ο Ηρακλής τον τελευταίο μήνα προώθησε επαγγελματίες γεννημένους το 1997 και αυτό σίγουρα αλλάζει τα δεδομένα και τις ισορροπίες σε αυτές τις ηλικίες, ενώ σε μας παίζουν παιδιά χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής λόγω της αποχώρησης κάποιων παικτών. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου ξεπεράσαμε την βαριά ήττα από τον Πλατανιά.

Αδικούμαστε από το τελικό αποτέλεσμα καθώς είχαμε την άτυχη στιγμή με το δοκάρι του Τζέκα συν τις αναγκαστικές αλλαγές, το αφήνουμε στην άκρη αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια μαζί με τα παιδιά που έχουν έντονο λαρισινό χρώμα και θα αποτελέσουν το αύριο της μεγάλης ΑΕΛ».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ