Βαθμολογία

Η ΕΠΣΛ στηρίζει τους αγώνες των αγροτών

Παρακαλεί για τη διευκόλυνση των μετακινούμενων ομάδων

Από το γραφείο Τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: Επαναρχίζει αυτό το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δραστηριότητα των ποδοσφαιρικών Σωματείων του  Νομού Λάρισας, ύστερα από τη σχεδόν δίμηνη διακοπή της, που επέβαλαν οι γιορτές των Χριστουγέννων και η σφοδρότατη κακοκαιρία που έπληξε ολόκληρη τη Χώρα.

Η επανέναρξη της ποδοσφαιρικής δραστηριότητας συμπίπτει και με την έναρξη των αγροτικών κινητοποιήσεων, σχεδόν σε όλα τα σημεία της Ελληνικής Περιφέρειας. Αγρότες και κτηνοτρόφοι ήδη βρίσκονται στους δρόμους διεκδικώντας την επίλυση και ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, μακριά από κομματικούς επηρεασμούς και πολιτικές πεποιθήσεις, θεωρούσε και θεωρεί τους διαχρονικούς αγώνες της Ελληνικής αγροτιάς, ως καθοδηγούμενους από την αναγκαιότητα της αξιοπρεπούς επιβίωσής της, γι΄ αυτό και για άλλη μια φορά τους στηρίζει και ζητά την ικανοποίηση των αιτημάτων της.

Όπως και κατά την περυσινή αγωνιστική κινητοποίηση των αγροτών, έτσι και φέτος, ζητά και παρακαλεί τους επικεφαλής των αγροτικών κινητοποιήσεων, όλων των «μπλόκων» που έχουν στηθεί ή θα στηθούν στα όρια του Νομού Λάρισας, όπως διευκολύνουν την ομαλή πορεία τους προς τα γήπεδα του Νομού, αυτό το Σαββατοκύριακο, των ομάδων, διαιτητών και γιατρών αγώνων, προκειμένου να διεξαχθούν όλοι οι προγραμματισμένοι ποδοσφαιρικοί αγώνες.

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών σωματείων του Νομού Λάρισας, ανήκουν στην αγροτική τάξη, έχουν τα ίδια αιτήματα με τους ευρισκόμενους στις κινητοποιήσεις συναδέλφους τους, αλλά γνωρίζουν ότι ο δίκαιος αγώνας τους δεν πρέπει επ΄ ουδενί να επηρεάσει την αθλητική δραστηριότητα του τόπου τους, που ήταν και παραμένει το πιο υγιές και ουδέτερο κύτταρο της κοινωνίας μας.

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017 η Γ.Σ. της Ένωσης

Αφού από την μέχρι το μεσημέρι της περασμένη Πέμπτης, κατάθεση των πληρεξουσίων των εκπροσώπων των Σωματείων – Μελών της Ένωσης, διαπιστώθηκε η μη ύπαρξη της απαρτίας, της απαιτούμενης από το Καταστατικό, η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΛ θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017, στην αίθουσα συγκεντρώσεων του ξενοδοχείου «Διόνυσος» και ώρα 18.30.

Ανοιχτά αύριο Σάββατο τα γραφεία της Ένωσης

Για τη διευκόλυνση των εκπροσώπων των Σωματείων του Νομού μας, στη διεκπεραίωση των μεταγραφών και την παραλαβή ήδη κατατεθέντων δελτίων, η Γραμματεία της Ένωσης θα παραμείνει ανοιχτά αύριο Σάββατο, το πρωί από την 10.00΄ έως και την 13.00΄.