Βαθμολογία

Τζάκσον προς παραμονή

Φλέρταρε αρκετά με την αποχώρηση, αλλά φαίνεται πως το κλίμα για τον Τζάκσον αντιστράφηκε... Ο Βραζιλιάνος έκανε πέρυσι μία εξαιρετική σεζόν με την Καλλιθέα και γι' αυτό αποκτήθηκε από τα Τρίκαλα, στα οποία δεν έχει προσφέρει έως τώρα τα αναμενόμενα.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης τον είχε βάλει στη μαύρη λίστα του και σε περίπτωση που συνέχισε στον ΑΟΤ το πιο πιθανό ήταν ο Τζάκσον να κουνήσει μαντίλι. Η έλευση, όμως, του Αλέξανδρου Βοσνιάδη άλλαξε τα δεδομένα.

Ο Μακεδόντας τεχνικός έχει καλή άποψη για τον, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν βρήκε έως τώρα αυτό που θα ήθελε και έτσι δεν είναι ζεστός στο να λύσει το συμβόλαιό του. Απόρροια αυτού ειναι το να μην μπορεί να προχωρήσει και κάποια μεταγραφή αριστερού μπακ.

Από εκεί και πέρα, για δύο παίκτες είπε ο Βοσνιάδης ότι θα κινηθεί η ομάδα του και ο στόχος είναι να γίνουν και οι δύο κινήσεις στη μεσαία γραμμή. Ο ένας θα είναι οκτάρι και ο άλλος δημιουργικός μέσος. «Δεν υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον στην Ελλάδα» αναφέρουν στην ομάδα, στην οποία εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις που τους έχουν προταθεί από το εξωτερικό.

a-sports.gr