Βαθμολογία

«Βλέπει» Σκόνδρα-Αργυρόπουλο ο Ηρακλής

Γιάννης Σκόνδρας και Λεωνίδας Αργυρόπουλος είναι τα δύο ονόματα δεξιών μπακ, που απασχολούν τον Ηρακλή. Ο 26χρονος δεξιός μπακ έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και αποτελεί μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες. Μία εξ' αυτών είναι ο Ηρακλής που επιχειρεί το κόλπο γκρόσο, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έχει δικαίωμα για μία μεταγραφή άνω των 24 ετών. Ο Σκόνδρας έχει 205 συμμετοχές συνολικά στη θητεία του με τον Ατρόμητο (5,5 χρόνια) και ΠΑΟΚ (3,5 χρόνια).

Αν οι προσπάθειες του Ηρακλή για να εντάξουν στον εν λόγω αμυντικό στο ρόστερ δεν ευδοκιμήσουν, θα κινηθούν για τον Λεωνίδα Αργυρόπουλο, ο οποίος δεν έχει χρόνο συμμετοχής στον Πανιώνιο και είναι πιθανό να αποχωρήσει. Την φετινή αγωνιστική περίοδο ο 26χρονος αμυντικός (με θητεία και σε Απόλλωνα, Πλατανιά, Αστέρα Τρίπολης) μετρά μόλις 3 συμμετοχές (οι δύο στο κύπελλο), ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια είχε καταγράψει 44 συμετοχές.

Οπως και να έχει, την Παρασκευή 27/1 θα ολοκληρωθεί και τυπικά ο δανεισμός του Μιχάλη Μπαστακού από τον Ατρόμητο και θα απομένει ένα δεξί μπακ για να ολοκληρωθεί το χειμερινό μεταγραφικό παζλ.

a-sports.gr