Βαθμολογία

Κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής για Κόροιβο

Μπλεξίματα για τον Κόροιβο επεφύλασσε η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού την Πέμπτη (26/1), καθώς αποφασίστηκε η κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ομάδας από την Αμαλιάδα.

Η εν λόγω ΚΑΕ δεν έχει τακτοποιήσει τις οφειλές της απέναντι στους καλαθοσφαιριστές Θανάση Καρύδα, Πέτρο Νοέα, Σωτήρη Γκιουλέκα και Στέλιο Νικολάου, οπότε η ΕΕΑ δεν είχε άλλη επιλογή από το να πάρει την απόφαση που πήρε.

Από εκεί και πέρα, η υπόθεση με το μετοχολόγιο της Κύμης είναι υπό διάσκεψη, ενώ η ομάδα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης τακτοποίησε την εκκρεμότητα που είχε με τον αθλητή Χρήστο Κίτσιο. Αναλυτικά: «Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

- Αίτηση του αθλητή Χρήστου Κίτσιου περί αφαίρεσης βαθμών του ΤΑΠ Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. (εξ αναβολής)

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ λόγω διακανονισμού.

- Πιστοποίηση κάλυψης μετοχικού κεφαλαίου ΚΑΕ ΚΥΜΗ και αίτηση χορήγησης άδειας 69Α του Αλέξανδρου Θεοδώρου για ανάληψη ποσοστού 90% του μετοχικού κεφαλαίου της ως άνω ΚΑΕ.

ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

- Αίτηση των αθλητών Αθανάσιου Καρύδα, Σωτήριου Γκιουλέκα, Πέτρου Νοέα και Νικολάου Στυλιανού περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ. (Υπό διάσκεψη)

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ».