Βαθμολογία

Συγκίνηση στον Πανθρακικό... (pics)

Xωρίς τον Πανθρακικό θα συνεχιστεί το φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και το κλίμα στις τάξεις των Θρακιωτών προφανώς και ήταν βαρύ το μεσημέρι της Πέμπτης (26/1).

Κανονικά το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση, από τη στιγμή όμως που παίκτες και τεχνικό επιτελείο ενημερώθηκαν ότι το "μαγαζί" κατεβάζει ρολά, ήταν λογικό να κυριαρχεί η συγκίνηση και η αμηχανία για το αύριο.

Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Βασιλακάκη αγκαλιάστηκαν, έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες και πλέον αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Από την πλευρά της, η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας ότι τα σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα λύγισαν την ομάδα της Κομοτηνής και η αποχώρηση από το πρωτάθλημα ήταν μονόδρομος.

Αναλυτικά: «Ανακοινώνουμε την αποχώρηση της ομάδας μας από το Πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League 2016-17. Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία υπάρχουν και διογκώνονται εδώ και αρκετά χρόνια, συνθέτουν πλέον, παρά τις συνεχείς προσπάθειές μας, μία μη αναστρέψιμη κατάσταση, σε συνδυασμό με τη γενικότερη εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και το γεγονός πως το ευρύτερο περιβάλλον της φετινής Football League είναι το χειρότερο δυνατό, με μηδενικά έσοδα για τις ομάδες που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα.

Η απόφασή μας λαμβάνεται σήμερα κι όχι σε μεταγενέστερο χρόνο, όπως ενδεχομένως θα μπορούσε να γίνει, με σεβασμό προς τους αθλητές και τους προπονητές, που έδειξαν μεγάλη κατανόηση στη διάρκεια της φετινής χρονιάς, και προκειμένου οι ίδιοι να μπορέσουν να αποκατασταθούν επαγγελματικά.

Ευχαριστούμε το σύνολο των ανθρώπων με τους οποίους συνεργαστήκαμε στην πορεία αυτών των χρόνων, δηλώνοντας πως από την πλευρά μας κάναμε ό,τι καλύτερο και υπερβάλλαμε εαυτούς.

Αναλαμβάνουμε το βάρος των υποχρεώσεών μας και είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Πανθρακικός, ξεκινώντας από το μηδέν και πατώντας στις στέρεες βάσεις που έχουν δημιουργηθεί, θα μπορέσει να αναγεννηθεί».