Βαθμολογία

Ναζλίδης: «Καλύτερα που κέρδισε ο Ηρακλής...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή των Βαγγέλη Βουλάγκα και Βαγγέλη Ρωμανού, «φιλοξενήθηκε» ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Θωμάς Ναζλίδης, ο οποίος έκανε λόγο για την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και όχι μόνο.

Δείτε αναλυτικά:

«Είδα το παιχνίδι ανάμεσα σε Βέροια και Ηρακλή. Είναι καλύτερο για εμένα που κέρδισε ο Ηρακλής. Σίγουρα οι παίκτες του πήραν ψυχολογία,  αλλά εμείς θα κυνηγήσουμε τη νίκη. Είναι μια ομάδα που δείχνει πως δεν τα έχει παρατήσει και δείχνει πως είναι πραγματική οικογένεια. Πρέπει να υπάρχει προσοχή και να καταλάβουμε πως το Σάββατο παίζουμε ένα παιχνίδι δίχως αύριο.» τόνισε αρχικά για το ματς του Σαββάτου.

«Φταίνε πολλά που δεν μπορούμε να πετύχουμε το πρώτο διπλό. Το Σάββατο δεν έχουμε περιθώρια όμως για κάτι άλλο. Πιστεύω πως τώρα δεν είναι ώρα να βρούμε στα λόγια τι φταίει, αλλά να καταφέρουμε να κερδίσουμε.» απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το γεγονός πως η ΑΕΛ δεν έχει σημαιώσει διπλό.

«Το ποδόσφαιρο κατοχής είναι πιο δύσκολο γιατί χρειάζεται ποιότητα. Όταν πας το ματς στις αντεπιθέσεις είναι πιο εύκολο.Ο Ηρακλής θα παίξει το τελευταίο του χαρτί, άρα θα επιτεθεί κάποια στιγμή. Δεν ξέρω αν θα είναι από την αρχή του αγώνα ή κατά τη διάρκεια. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να δείξουμε προσοχή και υπομονή στο παιχνίδι μας. Πρέπει να ακολουθήσουμε σωστά το πλάνο του προπονητή μας και να μην κάνουμε λάθη που θα μας στερήσουν το θετικό αποτέλεσμα. Αυτά τα λάθη πρέπει να προσέξουμε που μας έχουν στερήσει βαθμούς σε πολλά παιχνίδια μέχρι σήμερα.» ανέφερε σχετικά με την εξέλιξη της αναμέτρησης.

«Όπως στεναχωριέται ο κόσμος, έτσι στεναχωριόμαστε κι εμείς. Θέλουμε το κόσμο δίπλα μας, για να παραμείνουμε στην κατηγορία και να φέρουμε χαμόγελα σε όλους. Ξέρουμε ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την παραμονή, αλλά θα παλέψουμε. Βέβαια δεν είμαι άνθρωπος που μένω στα λόγια. Δεν μου αρέσει απλά να λέω και να μην προσφέρω. Έτσι κι αλλιώς ο καθρέφτης μας είναι η εικόνα μας στο γήπεδο.» επεσήμανε εν συνεχεία...

«Σαν μονάδες είμαστε καλύτεροι αλλά δυστυχώς δεν φτάνει μόνο αυτό. Αυτό το παιχνίδι χρειάζεται πάθος και ψυχή.» είπε αναφορικά με το ότι η ΑΕΛ διαθέτει καλύτερες μονάδες.

«Όλα τα παιδιά που έχουν έρθει δείχνουν διάθεση να βοηθήσουν. Το θέμα είναι να προσαρμοστούν και χρειάζεται χρόνος για να μάθουν αυτό το ιδιαίτερο πρωτάθλημα. Πρέπει απλά να γίνουν όλα πιο γρήγορα.» τόνισε για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΛ.