Βαθμολογία

Αναστόπουλος: «Πότε υπέγραψε ο Ταυλαρίδης;»

Στο κόλπο της πρόκρισης έμεινε ο Άρης μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (25/1) έστω και εάν δεν έχει τον πρώτο λόγο. Πάντως το Κύπελλο δεν έχει προτεραιότητα αυτή τη στιγμή και ο Νικος Αναστόπουλος το ξεκαθάρισε.

Στη συνέντευξη Τύπου ο έμπειρος τεχνικός είπε πως μπορεί το Κύπελλο να περιμένει έναν χρόνο και χαρακτήρισε κέρδος αυτά τα ματς, ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά εκφράζοντας και το παράπονό του προς τους δημοσιογράφους. Αναλυτικά:

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, σε πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Βοήθησε ο κόσμος με τις φωνές του, έτσι τον θέλουμε, κι έτσι τον περιμένουμε το Σάββατο. Ξέραμε ότι το ματς θα είναι δύσκολο, με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Από εκεί και πέρα, αυτό που κρατάω είναι την τρομερή διάθεση να τρέξουμε.

Δώσαμε το παραπάνω, γιατί αν δεν τρέξεις περισσότερο από τον αντίπαλο, δεν έχει τέτοια τύχη. Από την αρχή φαβορί ήταν ο Ολυμπιακός, δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε, παρά μόνο κέρδος. Το Κύπελλο μπορεί να περιμένει, η άνοδος όχι. Στόχος, το μυαλό μας είναι πως θα ανέβουμε στη Σούπερ Λίγκα.

Αυτά τα ματς για εμάς έχουν μόνο κέρδος. Θα πάμε στον επαναληπτικό να παίξουμε χωρίς άγχος τη μπάλα μας. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί και σε μία εβδομάδα θα πάμε στην Αθήνα χωρίς άγχος να παίξουμε τη μπάλα μας. Ξαναλέω, το Κύπελλο μπορεί να περιμένει έναν χρόνο. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο ματς, έτσι τον θέλουμε».

Για το αν υποτίμησε ο Ολυμπιακός τον Άρη: «Τις φάσεις τις είχαμε. Τον έχω δει τον Ολυμπιακό. Γενικά αυτό είναι το στυλ. Να βγάζει πολλούς παίκτες στην επίθεση με την άμυνα να ανεβαίνει ψηλά. Έτσι πρέπει να παίζουν οι μεγάλες ομάδες».

Για τον Σόουζα και τον Γκαρσία κι αν γίνει άλλη μεταγραφή: «Θα ήθελα να σας παρακαλέσω, εάν ένας παίκτης δεν έχει υπογράψει πώς θα λέμε ότι συμφώνησε; Πότε συμφώνησε ο Ταυλαρίδης και δεν το ξέρουμε; Αν δεν υπογράψει και δεν υπάρξει θέση της ΠΑΕ, δεν ισχύει τίποτα. Αν δεν υπογράψει παίκτης, πόσες έχουν χαλάσει μεταγραφές έτσι; Για τους δύο παίκτες, σήμερα μας δόθηκε η ευκαιρία να βάλουμε κάποιους παίκτες.

Πάντα πρέπει να έχουμε μία ετοιμότητα. Μας όρισαν τον επαναληπτικό με ΟΣΦΠ την Πέμπτη και μετά Κυριακή με Λαμία. Τα παιχνίδια είναι πολλά. Ο Πίτου είναι μέσα στην ελληνική πραγματικότητα, ο Σόουζα παρά την απουσία του τους τελευταίους μήνες έδειξε καλά στοιχεία».

Για την πίεση και την πρώτη αλλαγή του Άρη στο 75': «Είμαι μάντης για να ξέρω τι θα γίνει; Κι αν πίεζε, έκανε καμία ευκαιρία; Στο πρώτο ημίχρονο πίεζε το ίδιο. Δεν σχολιάζω τι έγινε από το 70' μέχρι το 75'. Το Σάββατο έχουμε ματς, με ποια χαφ θα παίξουμε;».

Για το αν τον στεναχωρεί το αποτέλεσμα: «Όταν μείναμε με 10 παίκτες έγινε πιο δύσκολο. Τελικό Κυπέλλου να παίξουμε, αν δεν πάρουμε την κατηγορία θα είμαστε αποτυχημένοι. Εμείς θέλουμε να φύγουμε μέρα και όχι νύχτα».