Βαθμολογία

Ελευθερόπουλος: «Μόνο συγχαρητήρια μπορώ να δώσω»

Με δύο νίκες πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος την Τετάρτη (25/1) κέρδισε ξανά τα Τρίκαλα, αυτή τη φόρα με 1-0, και σφράγισε έτσι το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πώς ανταποκρίνονται οι παίκτες του σε αυτό το δύσκολο διάστημα με τα σερί παιχνίδια, ενώ είπε και τα καλύτερα για τη συνολική λειτουργία των «κιτρινομπλέ» και τη συμβολή των ιδιοκτητών της ομάδας. Αναλυτικά:

«Τα Τρίκαλα έχουν παίχτες με εμπειρία στη Σούπερ Λίγκα και προπονητή με πολλές ανόδους με ομάδες της Β' Εθνικής. Προκριθήκαμε στην επόμενη φάση με δύο νίκες. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν και στα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου. Αρκετά από αυτά τα παιδιά δεν είχαν 90λεπτα στα πόδια τους αλλά απόδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Κάναμε καλή διαχείριση στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν το 7ο παιχνίδι σε 21 μέρες, μόνο εμείς και ο Παναιτωλικός τα έχουμε παίξει όλα. Με αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τίθεται πολύ μεγάλο ζήτημα για τις δύο αυτές ομάδες πως μπορούν να διαχειριστούν το ανά 72 ώρες παιχνίδι. Οπότε μόνο συγχαρητήρια μπορώ να δώσω στα παιδιά που ανταποκρίνονται αυτήν την περίοδο».

Για τους 4 νέους παίκτες που αγωνίστηκαν και δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής: «Για τον Μπαστιάνο θα πω λίγα γιατί του έχω αδυναμία και είναι και σε περίεργη ηλικία. Ο Γκάιντουτσικ τα ξέρουμε τα χαρακτηρίστηκα του, είναι γρήγορος, δεν είναι Σελίν τακτικά, Σελίν δεν βρίσκεις εύκολα. Τάρα που θα έχουμε την βδομάδα να δουλέψουμε, θα βελτιώσει και αυτά τα 3-4 κομμάτια που χρειάζεται και θα είναι μια αξιόπιστη λύση. Ο Κώτσιρα τον τελευταίο καιρό δουλεύει πολύ σκληρά, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι δύσκολη η θέση του μπακ. Ο Γιάννης επειδή έπαιζε εξτρέμ όλα τα χρόνια του είναι λίγο δύσκολο, θεωρώ πως αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς μπορεί στο μέλλον να μας δώσει αρκετές λύσης. Ο Ηλίας είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό παιδί είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών τον τελευταίο καιρό, τώρα άρχισε να παίρνει κάποιες ευκαιρίες με εμάς»!

Αν το Κύπελλο αποτελεί στόχο για τον Αστέρα και πόσο εφικτός είναι αυτός ο στόχος: «Έχουμε δείξει σε όλα τα παιχνίδια ότι πάμε ψηλά την άμυνα καιμεεπιθετικό προσανατολισμό. Αρα με όποιον και να κληρωθούμε δεν θα τον φοβηθούμε. Μετά το παιχνίδι του Σαββάτου, οι παίκτες μου θα έχουν καιρό να ξεκουραστούν και να έρθουμε πάλι στα στάνταρ τα δικά μας στα οποία είμαστε αρκετό καιρό αν εξαιρέσεις το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου όποια κλήρωση και να έχουμε θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε και νομίζω έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες. Είναι ένας στόχος για την ομάδα μας και ευελπιστώ να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται γιατί το αξίζουν αυτοί οι δύο άνθρωποι. Αυτό που έχουν κάνει εδώ πέρα είναι αδιανόητο και η λειτουργία της ομάδας είναι σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Ελπίζουμε να τους δώσουμε αυτή τη χαρά και στον κόσμο της Τρίπολης που έχει ξαναπάει σε έναν τελικό, να το ξαναδεί αυτό».