Βαθμολογία

Εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν στη Βέροια

Εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν στη Βέροια μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή με 2-0 στο πλαίσιο της 2ης εξ αναβολής αναμέτρησης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (25/01) για τη Σούπερ Λίγκα.

Οι ιθύνοντες εμφανίζονται δυσαρεστημένοι από τη βαθμολογική συγκομιδή και ετοιμάζονται να προβούν σε 3η αλλαγή προπονητή μέσα στην τρέχουσα σεζόν. Σημειώνεται ότι η «Βασίλισσα του Βορρά» καταγράφει μία νίκη, οκτώ ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες σε 17 ματς πρωταθλήματος.

Πιθανή πρόσληψη νέου προπονητή αναμένεται να επιφέρει ένα μικρό… σοκ στις τάξεις των ποδοσφαιριστών προκειμένου εκείνοι να επιστρέψουν στις νίκες. Ο ίδιος, πάντως, είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Θα έχω μια συνάντηση με τη διοίκηση το βράδυ. Αν δεν γίνουν αυτά που θέλω, δεν θα συνεχίσω στην ομάδα. Αν γινουν αυτα που θέλω, η Βέροια δεν έχει να φοβηθει κανέναν αντίπαλο».

Για το ματς σχολίασε: «Ετσι όπως πήγε το παιχνίδι, όποια ομάδα έβαζε πρώτο γκολ θα έπαιρνε και το παιχνίδι. Ευτύχησε ο Ηρακλής να σκοράρει. Το αποτέλεσμα είναι δύσκολο και πρέπει η ομάδα να το διαχειριστεί».