Βαθμολογία

Παντελίδης: «Σημαντικός ο αγώνας με την ΑΕΛ»

Απόλυτα ικανοποιημένος και πως να μην είναι άλλωστε εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Βέροια ο τεχνικός του Ηρακλή Σάββας Παντελίδης. Ο έμπειρος προπονητής απέδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του αλλά τόνισε πως θα πρέπει οι πανηγυρισμοί να σταματήσουν αφού ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο ματς με την ΑΕΛ που απαιτεί την συγκέντρωση όλων.

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη στο πιο κρίσιμο αγώνα μέχρι σήμερα. Μια ήττα θα μας δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα. Ήρθε δίκαια και αν και στο πρώτο μέρος ο αντίπαλος είχε καλύτερες ευκαιρίες, αλλά στην συνέχεια αντιστρέψαμε την κατάσταση. Είχαμε σχεδιάσει στο δεύτερο ημίχρονο να κυνηγήσουμε το γκολ.

Μας βγήκε και είμαστε ευχαριστημένοι. Οι παίκτες μου έπαιξαν με ψυχή και ιδιαίτερα στα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο και μας έδωσαν τα κάτι παραπάνω. Έχουμε σημαντικό αγώνα το Σάββατο και να σταματήσουμε να πανηγυρίζουμε».

Πρόσθεσε πως: «Στις περισσότερες αναμετρήσεις ο αντίπαλος μας κερδίζει με μια ευκαιρία. Είμαστε μια ομάδα που θέλει ψυχολογία. Ρισκάραμε και μας βγήκε στον αγώνα με την Βέροια. Συνήθως όταν βρίσκεσαι σε πίεση βγάζεις και αντίδραση και αυτό το δείξαμε».