Βαθμολογία

Παρελθόν ο Κατίδης από τον Παναιγιάλειο

Μόνο έξι μήνες κράτησε η θητεία του Γιώργου Κατίδη (ΦΩΤΟ) στον Παναιγιάλειο, μια και ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ αποχώρησε την Τετάρτη (25/1) από τους «μελανόλευκους».

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός είχε στα χέρια του πρόταση από το εξωτερικό και οι Αιγιώτες δεν θέλησαν να του βάλουν εμπόδια στην καριέρα του, με το «διαζύγιο» να είναι συναινετικό και τον 23χρονο μεσοεπιθετικό να ευχαριστεί τον σύλλογο για την κατανόηση που έδειξε.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η "ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ" ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κατίδη. Η ομάδα μας, ύστερα από την πρόταση που υπάρχει από ομάδα τού εξωτερικού για συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή, προχώρησε στη λύση τού συμβολαίου του και εύχεται στο Γιώργο καλή συνέχεια, υγεία κι επιτυχίες. Ευχαριστούμε το Γιώργο Κατίδη για την έως σήμερα προσφορά του στην ομάδα μας.

Ο Γιώργος Κατίδης, αμέσως μετά τη λύση της συνεργασίας του με την "ΠΑΕ Παναιγιάλειος" προέβη στην εξής δήλωση: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω την "ΠΑΕ Παναιγιάλειος" που κράτησε το λόγο της και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ και μέσω αυτού να κάνω το επόμενο βήμα στο εξωτερικό.

Ο Παναιγιάλειος μου στάθηκε σαν πραγματική οικογένεια και ευχαριστώ τον κόσμο για τον καιρό που ήμουν στην ομάδα και με βοήθησε να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό και όχι αυτόν που κάποιοι θέλουν να παρουσιάζουν. Εύχομαι υγεία κι υπομονή στα παιδιά της ομάδας, το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Η διοίκηση εργάζεται σκληρά και προσπαθεί καθημερινά. Καλή συνέχεια στην ομάδα, διότι το αξίζει και θα το επιτύχει”».

Παράλληλα, οι «μελανόλευκοι» διέψευσαν με κατηγορηματικό τρόπο τα σενάρια περί αποχώρησης του επιθετικού Παναγιώτη Ξόμπλιου. «Η "ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ" διαψεύδει κατηγορηματικά τα όποια δημοσιεύματα μιλούν για αποχώρηση του επιθετικού μας Παναγιώτη Ξόμπλιου. Για τον ποδοσφαιριστή δεν υπάρχει καμία πρόταση στα γραφεία της ομάδας μας και ως εκ τούτου ο Παναγιώτης συνεχίζει κανονικά να ανήκει στο ρόστερ τής ομάδας, μιας και το τεχνικό επιτελείο αλλά και η διοίκηση της ΠΑΕ τον πιστεύει, τον εμπιστεύεται και αποτελεί ένα από τα βασικότερα εργαλεία τής έως σήμερα πορείας τού Παναιγιαλείου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τέλος, οι Αιγιώτες επισημοποίησαν την απόκτηση των Αρμάντο Γκούφα, Δημήτρη Βουτσιώτη, Μιλτιάδη Δινοβίτση και Νίκου Τρίγκα, που είχαν συμφωνήσει εδώ και μέρες με την ομάδα του Δημήτρη Σπανού.

Αναλυτικά: «Η "ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ" ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους κάτωθι ποδοσφαιριστές: Αρμάντο Γκούφα (γεννηθείς 2/2/1995), Δημήτρη Βουτσιώτη (γεννηθείς 7/3/1994), Μιλτιάδη Δινοβίτση (γεννηθείς 10/3/1997) και Νίκο Τρίγκα (γεννηθείς 6/1/1996)

Οι μεταγραφικές κινήσεις τής "ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ" συνεχίζονται για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ τής ομάδας μας και τις επόμενες ώρες και ημέρες θα υπάρξουν νεώτερες ανακοινώσεις».