Βαθμολογία

Δηλώσεις από πλευράς Νίκης Βόλου

Χωρίς διάθεση για πολλά λόγια εμφανίστηκαν ο προπονητής της Νίκης Βόλου Στέφανος Ξηρόφωτος καθώς και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιώργος Παρασκευαΐδης μετά την βαριά ήττα με 5-0 από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της βολιώτικης ομάδας:

«Μια πολύ δύσκολη μέρα για μας η σημερινή, ένα άσχημο αποτέλεσμα απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας. Για το παιχνίδι θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, προσπαθήσαμε να προηγηθούμε, δεν τα καταφέραμε, δεχτήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή και έκλεισε το ημίχρονο.

Εμείς μπήκαμε στα αποδυτήρια και είπαμε να μπούμε με την ίδια διάθεση για κάτι καλό, όμως τα δυο τέρματα σε διάστημα δυο λεπτών έκριναν το παιχνίδι και εμείς από εκεί και πέρα πετάξαμε λευκή πετσέτα. Ένα αποτέλεσμα αποτυχημένο για μας και η έκταση του σκορ κάνει ακόμα μεγαλύτερη την αποτυχία».

Σε ερώτηση σχετικά με την μεγάλη διαφορά της Νίκης Βόλου και αν αυτή μπορεί να καλυφθεί στην συνέχεια είπε:

«Έχουμε βρεθεί πολλές φορές με την πλάτη στο τοίχο, πλέον είναι πολύ δύσκολο για μας να καλυφθεί η διαφορά, αναλαμβάνω  πλήρως την ευθύνη, αλλά έχω μάθει να μην τα παρατάω».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παρασκευαΐδη:

«Βαριά ήττα για μας για τον σύλλογο, όταν έχεις δεχτεί πέντε τέρματα είναι δύσκολο να εξηγήσεις ότι ήσουν καλύτερος στο α ημίχρονο γιατί πολύ απλά το 5-0 δεν αφήνει τέτοια περιθώρια.

Αυτό δυστυχώς είναι το αποτέλεσμα και δεν μπορεί να αλλάξει, είναι όλα δύσκολα, πολύ απλά κλείνεις το στόμα και περιμένεις το επόμενο παιχνίδι με ανυπομονησία για να κάνεις κάτι καλό. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα, εμείς δεχτήκαμε γρήγορα δυο γκολ στην επανάληψη, δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο και όπως είπε και ο κόουτς δεν τα παρατάμε».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ