Βαθμολογία

Αφαίρεση έξι βαθμών στον Πανθρακικό

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του Πανθρακικού καθώς είναι πλέον ορατό το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει να υπάρχει καθώς τα οικονομικά προβλήματα είναι ουκ ολίγα.

Ο σύλλογος της Κομοτηνής μετά τα τέσσερα χρόνια στην Super League βρίσκεται σε πολύ δυσχερή θέση και σήμερα (25/1) τιμωρήθηκε με αφαίρεση έξι βαθμών για οφειλές προς τους Κάσες και Μουδούρογλου.

Οι δυο παίκτες έχουν λαμβάνουν 10.000 ευρώ και 5.000 ευρώ αντίστοιχα με την προθεσμία να έχει παρέλθει και έτσι να δικαιώνονται στην προσφυγή τους απέναντι στον θρακιώτικο σύλλογο, ενώ στην ομάδα της Ροδόπης φοβούνται διότι στην τρίτη αφαίρεση βαθμών την ίδια σεζόν υπάρχει αποβολή από το πρωτάθλημα. Και μέσα σε όλα υπάρχουν και οι προσφυγές από τους Σερφά, Χαβίτο, Μάρτινς και Ίγκορ που διεκδικούν 220.000 ευρώ.

Καταλαβαίνει κανείς το πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση στον ακριτικό σύλλογο και το ενδεχόμενο να μην ολοκληρώσει την σεζόν είναι κάτι παραπάνω από ορατό.

Αναλυτικά και η σχετική απόφαση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ έχει αφαίρεση 6 βαθμών από αποφάσεις ΤΔΔ/ΕΠΟ για τους ποδοσφαιριστές ΜΟΥΔΟΥΡΟΓΛΟΥ Σ. & CASES JOSE MARIA.