Βαθμολογία

«Θεωρώ ότι ο Αραούχο θα είναι πιο καλός από τον Σκόκο»

Ο προπονητής και συνεργάτης της ισπανικής ομοσπονδίας, Βαγγέλης Κρύος που γνωρίζει καλά τον Σέρχιο Αραούχο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αργεντινό άσο που προβάρει τη φανέλα της ΑΕΚ. «Θα είναι πιο καλός από τον Σκόκο...»!

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Κρύος στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Για την επιλογή της ΑΕΚ με Αραούχο: «Πρόκειται για ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή, έχει πολύ καλά προσόντα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν ξέρω αν θα προσαρμοστεί, αν κρίνω από τα προβλήματα που είχε τα τελευταία χρόνια».

Για τα προσόντα του παίκτη: «Σωστά γίνεται σύγκριση με τον Νάτσο Σκόκο. Θεωρώ ότι ο Αραούχο θα είναι πιο καλός από τον Σκόκο. Παίζει πιο κοντά στην περιοχή, παίζει και ως δεύτερος επιθετικός, παίζει και στα άκρα. Είναι ένας παίκτης γρήγορος και παρόλο που είναι κοντός, μπορεί να παίξει με πλάτη στο τέρμα. Έχει και τα δύο πόδια και νομίζω πως θα δέσει με τους υπόλοιπους παίκτες της ΑΕΚ. Η ποιότητα του είναι δεδομένη και θα είναι επιτυχία αν υπογράψει».

Για τα εξωαγωνιστικά του προβλήματα: «Αν δεν είναι εξωγηπεδικά προβλήματα που έχει θα έκανε μεγάλη καριέρα στην Ισπανία. Είναι ίσως από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που έχει η Λας Πάλμας. Εδώ και ένα χρόνο η Λας Πάλμας τον ανεχόταν με βάση τα παραπτώματα του. Αν τον ανεχόταν κι άλλο θα χάλαγε η χημεία της ομάδας. Είναι κρίμα που δεν μπόρεσε να αλλάξει συμπεριφορά κυρίως απέναντι στους συμπαίκτες του, αφού δεν ήταν τυπικός όπως οι συμπαίκτες του. Δεν ήταν μεγάλα τα παραπτώματα του, αλλά για μια ομάδα είναι σημαντικά. Είναι θέμα της διοίκησης της ΑΕΚ το αν θα καταφέρει να τα περιορίσει αυτά. Είναι σημαντικό ότι ο Χιμένεθ τον ξέρει και πρέπει να τον βάλει στα καλούπια που χρειάζεται. Είναι δύσκολο όμως η ΑΕΚ να πληρώσει την ρήτρα που έχει βάλει».

Για το αν μπορεί πετύχει στην ΑΕΚ: «Θεωρώ ότι έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει στην ΑΕΚ. Αν αλλάξει η συμπεριφορά του και μπει σε καλούπια, μπορεί να γίνει ακόμα και καλύτερος παίκτης στο πρωτάθλημα».