Βαθμολογία

Θέλει Κοντοχρήστο ο Παναιγιάλειος

Μεταγραφές για να μπορέσει η ομάδα του να βγάλει τη σεζόν και να έχει λύσεις έχει ζητήσεις ο Δημήτρης Σπανός και πιέζει με κάθε τρόπο προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ που έχει στα χέρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr ένας από τους παίκτες που βρίσκονται πολύ ψηλά στη «μελανόλευκη» λίστα είναι ο Χρήστος Κοντοχρήστος, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν έπαιζε στην ΑΕΛ.

Το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος και για έξι μήνες πήγε στη Μοντάνα της Βουλγαρίας, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Παναχαϊκή, Λαμία, Πανιώνιο, Νίκη Βόλου και Ναυπακτιακό. Στην τεχνική ηγεσία υπάρχει εξαιρετική άποψη για εκείνον και δεν αποκλείεται άμεσα να έχουμε εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα, το ευχάριστο για τους Αιγιώτες είναι πως οι Γκούφας και Τρίγκας θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό, αφού τα δελτία τους βγήκαν. Έτσι λογικά θα βρίσκονται στην αποστολή.

Τέλος, την επιστροφή του στον Παναιγιάλειο προανήγγειλε ο Τάκης Παπαδόπουλος με την ακόλουθη τοποθέτηση: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους της Αχαϊκής για τη κατανόηση που δείξανε στην απόφαση μου να μείνω στη πόλη μου το Αίγιο και να συνεχίσω στην ομάδα του Παναιγιάλειου.

Πραγματικά πέρασα πολύ όμορφες στιγμές στην Αχαγιά. Όλοι οι άνθρωποι ήταν καταπληκτικοί και στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις την ομάδα. Το κλίμα ήταν πολύ καλό και όλοι ήμασταν μια οικογένεια.

Η Αχαϊκή έχει μέταλλο μεγάλης ομάδας και βαριά φανέλα και αυτό φάνηκε και με το λάθος που έγινε με τον Αστέρα Αμαλιάδας όπου όλοι συσπειρώθηκαν αφού η ομάδα ανέκαμψε κάνοντας πέντε σερί νίκες, παίρνοντας και την πρόκριση για το τελικό του κυπέλλου.

Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Αχαϊκής, τον προπονητή Αλέξη Γαβριλόπουλο τους φιλάθλους και ειδικά τους «Ισοβίτες» που ήταν πάντα στο πλευρό μας εντός και εκτός έδρας.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας και την βοήθησα και εγώ από την πλευρά μου να ξεκολλήσουμε από τις δύσκολες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Για πάντα η Αχαϊκή θα είναι κομμάτι της καρδιάς μου».