Βαθμολογία

Στην Κόρδοβα ο Μπιτόλο

Ο Μαριάνο Μπιτόλο δεν έμεινε άνεργος ούτε για μία ώρα. Ο 26χρονος αμυντικός έλυσε το συμβόλαιο του με την ομάδα του Περιστερίου και αυτόματα ενεργοποίησε την συμφωνία του με την Κόρδοβα, της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας, η οποία και ανακοίνωσε επίσημα την μεταγραφή.

Ο Αργεντινός είχε ενημερωθεί μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα ότι δεν θα βρίσκεται στα πλάνα, καθώς υπήρχε δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του και του είχε ζητηθεί να βρει ομάδα, κάτι που δεν άργησε να συμβεί.

«H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας της με τον Μαριάνο Μπίτολο. Τον ευχαριστούμε για τον 1,5 χρόνο που φόρεσε το αστέρι της ομάδας μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα», ανέφερε η ανακοίνωση του περιστεριώτικου συλλόγου, που είναι σε συζητήσεις χωρισμού και με τους Δημήτρη Παπαδόπουλο, Πολ Κειτά.

Πλέον, η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη θα κινηθεί για αριστερό μπακ, που θα πλαισιώσει τον Αλέξανδρο Κατράνη. Ωστόσο, προτεραιότητα είναι η απόκτηση αμυντικού χαφ, ενώ για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, ο διακαής πόθος είναι ο Τάσος Αυλωνίτης, όπως σας είχαμε πρώτοι ενημερώσει.