Βαθμολογία

Παρελθόν ο Κλαρκ από τον Προμηθέα

Τέλος και επίσημα από τον Προμηθέα Πατρών αποτελεί από την Τρίτη (24/1) ο Κίκι Κλαρκ. Οι Αχαιοί ανακοίνωσαν το απόγευμα της Τρίτης τη λύση της συνεργασίας τους με τον Αμερικανό γκαρντ.

Ο 32χρονος καλαθοσφαιριστής τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της πατρινής ομάδας με τον Παναθηναϊκό και θέλησε να μεταβεί στις ΗΠΑ, ώστε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και να κάνει την υποκατάστασή του δίπλα στην οικογένειά του.

«Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Κίκι Κλαρκ. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ένας άψογος επαγγελματίας και ένα υπόδειγμα ανθρώπου και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα μας στη μέχρι τώρα πορεία της στην STOIXIMAN.GR Basket League.

Έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, o Κίκι επέστρεψε στην Αμερική, για να υποβληθεί σε χειρουργείο από τον γιατρό που τον παρακολουθεί, αλλά και για να είναι κοντά στην οικογένειά του.

Θα τον θεωρούμε για πάντα μέλος της "οικογένειάς" μας, η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντοτε ανοικτή για αυτόν και του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».