Βαθμολογία

Τέλος ο Αμανατίδης από τον Αιγινιακό

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Αιγινιακός, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον Περικλή Αμανατίδη. Τα αποτελέσματα δεν ήταν ενθαρρυντικά τον τελευταίο καιρό αν και από τις δύο πλευρές διαρρέει πως ο λόγος του διαζυγίου ήταν κάτι διαφορετικό.

Το δεδομένο είναι ότι η ομάδα της Πιερίας καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του Αμανατίδη, ο οποίος αποχωρεί μετά από 1,5 περίπου χρόνο έχοντας επαναφέρει τους «κυανόλευκους» στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η επιβεβαίωση της είδησης ήρθε δια στόματος του Γιώργου Καρανικόλα: «Η ΠΑΕ Αιγινιακός ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη. Τον ευχαριστεί θερμά για το χρόνο που πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Αιγινιακού και την άνοδο από τη Γ΄εθνική στη Football League μιας και ήταν ο πρωτεργάτης της.

Δικό του έργο είναι ότι στα μέσα περίπου του 2ου γύρου στην κατηγορία, ο Αιγινιακός παραμένει ζωντανός στον φετινό του στόχο.

Ο Περικλής Αμανατίδης είναι ένας από τους μεγαλύτερους και καλύτερους προπονητές που πέρασαν από την ομάδα του Αιγινίου!

Για την ΠΑΕ Αιγινιακός

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Καρανικόλας».