Βαθμολογία

Συνάντηση Χριστοβασίλη - Καχριμάνη για το γήπεδο

Συνάντηση είχαν σήμερα (24/1) ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη με αφορμή την τραγική αγωνιστική κατάσταση των "Ζωσιμάδων".

Μια μέρα μετά την αναμέτρηση του "Άγιαξ" της Ηπείρου με τον Δικέφαλο του Βορρά οι δυο άνδρες είχαν συνάντηση για το θέμα του γηπέδου η οποία επηρεάζει τον γιαννιώτικο σύλλογο που παίζει εκεί κάθε Κυριακή.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Γεώργιος Χριστοβασίλης.

Μεταξύ των θεμάτων που απασχόλησαν τους δύο άνδρες ήταν η πορεία του ΠΑΣ σε πρωτάθλημα και κύπελλο καθώς επίσης και η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ιδιαίτερα μετά την τελευταία σφοδρή κακοκαιρία, με τον αγωνιστικό χώρο στους «Ζωσιμάδες».

Ο κ. Χριστοβασίλης ενημέρωσε επίσης τον κ. Περιφερειάρχη για τις συναντήσεις και επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα σχετικά με το θέμα τόσο του γηπέδου όσο και όλων των εγκαταστάσεων τις οποίες χρησιμοποιεί η ομάδα μας.

Ο κ. Καχριμάνης για ακόμη μια φορά έδειξε το ενδιαφέρον του για την ομάδα και απέδειξε ότι στέκεται στο πλευρό της εκφράζοντας όλους τους ηπειρώτες και την αγάπη τους για τον ΠΑΣ.