Βαθμολογία

Πληρώνει άμεσα 2,8 εκατ. στη Λίγκα η Nova

Εντός των επόμενων ημερών θα καταβάλει το συνδρομητικό κανάλι ένα ποσό της τάξεις των 2,8 εκατ. ευρώ στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ, όπως διαμηνύουν από τη Nova.

Τη στιγμή που Παναθηναϊκός κι ΑΕΚ βρίσκονται στα... μαχαίρια με τη Nova για την καθυστέρηση της καταβολής των χρημάτων που έχουν λαμβάνειν από το τηλεοπτικό τους συμβόλαιο, είναι αρκετά πιθανό μετά τις τελευταίες επαφές που υπήρξαν με τη Λίγκα να κοπάσουν οι σειρήνες του πολέμου.

Εκείνος που έχει αναλάβει τις συζητήσεις με το κανάλι της Κάντζας από πλευράς Σούπερ Λιγκ, δεν είναι άλλος από τον γενικό διευθυντή του συνεταιρισμού, Βασίλη Γκαγκάτση, ώστε να παρουσιαστεί στο Δ.Σ. της Παρασκευής (27/1) ένα πλήρες πλάνο πληρωμών από τη Nova.

Όλα αυτά τη στιγμή που από το συνδρομητικό υποστηρίζουν ότι εντός των προσεχών ημερών θα κατατεθεί ένα ποσό ύψους 2,8 εκατ. ευρώ, με τη δόση πάντως που έπρεπε να καταβληθεί από τις 15/1 να ανέρχεται στα 4,3 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα στη Nova επισημαίνουν ότι γίνονται σε καλό κλίμα οι συζητήσεις με τη Σούπερ Λιγκ, που έχουν αντικείμενο την εξεύρεση λύσης για το χρονικό διάστημα παρακράτησης των "ποινών" που έχουν επιβληθεί για την αναβολή των δύο πρώτων αγωνιστικών. Επιπλέον τονίζουν ότι δεν υπάρχει καμία συμβατική υποχρέωση έναντι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μιας και η  Σύμβαση Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων αφορά τον συνεταιρισμό των 16 ΠΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

πηγή: SDNA.GR