Βαθμολογία

Πίτσος: «Ο ΟΦΗ χρειάζεται συσπείρωση»

Ο Μηνάς Πίτσος, ο οποίος ανέλαβε υπηρεσιακός προπονητής στον ΟΦΗ μετά την παραίτηση του Νίκου Νιόπλια, μίλησε για το μέλλον της κρητικής ομάδας.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ, ο Μηνάς Πίτσος μίλησε για το παιχνίδι με την Ξάνθη αλλά και τα στοιχεία που χρειάζεται να δείξει η ομάδα.

«Η ομάδα αυτήν την στιγμή χρειάζεται συσπείρωση. Έχουμε μπροστά μας δυο σημαντικά παιχνίδια. Το καθ’ ένα με τη δική του σημασία. Τα βλέπουμε και τα δυο με την ίδια σοβαρότητα και αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Ξάνθη, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Πιστεύω ότι τα παιδιά που θα αγωνιστούν θα ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο».

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ στην Ξάνθη, θα αγωνιστεί με αρκετές απουσίες: «επιλέξαμε να προφυλάξουμε κάποια παιδιά, επειδή έχουν παίξει πολύ στα συνεχόμενα παιχνίδια που έχουμε τελευταία. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Αρη, που είναι πολύ σημαντικό. Σημαντικό είναι όμως και το παιχνίδι στην Ξάνθη και πιστεύω ότι αυτοί που θα παίξουν, θα κάνουν το καλύτερο για την ομάδα μας».

Πάντως, ο Νίκος Παπαδόπουλος θα βρίσκεται την Τρίτη στο Ηράκλειο για τις τελικές συζητήσεις με την διοίκηση του ΟΦΗ ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά το τέλος του Νίκου Νιόπλια.