Βαθμολογία

Ίβιτς: «Με ικανοποιεί που όλοι δίνουν το 100%»

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από τους «Ζωσιμάδες» και ο Βλάνταν Ίβιτς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του στη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Σέρβος τεχνικός, βέβαια, έκανε και τα παράπονά του για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, δηλώσεις που έφεραν και την έντονη αντίδραση του Γιώργου Χριστοβασίλη, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την αισιοδοξία του για την απόκτηση και άλλων παικτών μέχρι το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

«Ο κόσμος ζητάει να πάρουμε νίκη. Το κάναμε, γνωρίζαμε τα δεδομένα για τον αγωνιστικό χώρο. Αυτό δεν είναι γήπεδο και είναι έτσι την τελευταία δεκαετία. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε γίνεται τίποτα. Υπάρχουν ομάδες που ανεβαίνουν, πέφτουν, αλλά έχουν καλύτερα γήπεδα. Είναι κίνδυνος για όλους, και για τους παίκτες της γηπεδούχου και για αυτούς της φιλοξενούμενης. Είναι σε τραγική κατάσταση. Κερδίσαμε, συνεχίζουμε. Είναι μια νίκη. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας.

Έχω 25 παίκτες και όλοι δουλεύουν σκληρά. Παλεύουν στην προπόνηση κάθε μέρα. Σήμερα έπαιξαν κάποιοι που δεν έπαιξαν στα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό δείχνει μια υγεία. Ο καθένας γνωρίζει τι πρέπει να κάνει και δίνει το 100% για την ομάδα. Είναι κάτι που με ικανοποιεί και έτσι θα συνεχίσουμε», ανέφερε ο Ίβιτς.

Και πρόσθεσε σχετικά με τις μεταγραφές: «Περιμένουμε. Έχουμε ακόμα μία εβδομάδα. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα αποκτήσουμε και άλλους πάικτες».