Βαθμολογία

Διαμαρτύρεται ο Ρήγας Φεραίος

Ο Ρήγας Φεραίος έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας την Κυριακή (22/1). Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα, τόσο από τη διαιτησία, όσο και από την υποδοχή της αποστολής.

Σε ανακοίνωσή της, η ομάδα του Βελεστίνου καταγγέλλει ότι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου ανέβασαν τους τόνους κατά την άφιξη της αποστολής στο Πανθεσσαλικό, ενώ μένουν και στη φάση του πέναλτι από το οποίο προήλθε η ισοφάριση και στη μη τήρηση του fair play.

Αναλυτικά: «Οι παράγοντες του Ρήγα Φεραίου εκφράζουν τη λύπη τους για τη συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων του ιστορικού σωματείου του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι ανέβασαν τους τόνους κατά την άφιξη αποστολής μας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Όσον αφορά τη μη καλή σήμερα διαιτησία για την ομάδα μας, θα επικεντρωθούμε στη φάση του πέναλτι. Φαίνεται και στο βίντεο πως, ακόμα κι αν υπάρχει παράβαση, έχει συμβεί ξεκάθαρα εκτός περιοχής. Πιστεύουμε παράλληλα πως ως μεγάλος σύλλογος με μακρά θητεία στις ανώτερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός Βόλου οφείλει να τηρεί τον αθλητικό όρο «Ευ αγωνίζεσθαι», δηλαδή το Fair Play, λειτουργώντας ως παράδειγμα προς μίμηση για τις υπόλοιπες ομάδες και όχι να το αποφεύγει κατ’ εντολή του προπονητή του. Τέλος, θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο του Βόλου που είχε άψογη συμπεριφορά και ήταν φιλόξενος όπως συνηθίζει».