Βαθμολογία

Στα Πηγάδια με Πίτσο και Πλεσίτη ο ΟΦΗ

Η παραίτηση του Νίκου Νιόπλια έχει αφήσει κενό στον πάγκο του ΟΦΗ, με τις εξελίξεις για τον αντικαταστάτη του να αναμένονται εντός της Δευτέρας (23/1). Την Τρίτη (24/1), πάντως, θα γίνει το ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη στα Πηγάδια και αυτοί που θα κοουτσάρουν τους Ηρακλειώτες θα είναι ο μέχρι τώρα βοηθός του Νιόπλια, Μηνάς Πίτσος, και ο τεχνικός της Κ19 Βασίλης Πλεσίτης (ΦΩΤΟ).

Στη σχετική ενημέρωση της κρητικής ομάδας αναφέρονται τα εξής: «Ο βοηθός του Νίκου Νιόπλια Μηνάς Πίτσος, ο προπονητής της Κ19 του ΟΦΗ Βασίλης Πλεσίτης, ο γυμναστής Νικος Κουνδουράκης και ο προπονητής τερματοφυλάκων της Κ19 του ΟΦΗ Γιώργος Γαυγιωτάκης, θα έχουν την τεχνική καθοδήγηση του ΟΦΗ στο παιχνίδι Κυπέλλου στην Ξάνθη, που θα γίνει την Τρίτη (24/1, 5.15μμ).

Η “εσωτερική” αυτή επιστράτευση κρίθηκε αναγκαία από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, μετά την παραίτηση του προπονητή του ΟΦΗ Νικου Νιόπλια και του προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Παγανιά.

Ο προπονητής της Κ19 του ΟΦΗ Βασίλης Πλεσίτης έχει την εμπειρία και απο την παλαιότερη θητεία του στον Εργοτέλη να προσφέρει την βοήθεια που θα χρειαστεί ο Μηνάς Πίτσος, στην καθοδήγηση της ομάδας, στο προσεχές παιχνίδι. Η τετράδα αυτή στον πάγκο, θα είναι υπηρεσιακή, καθώς εντείνονται οι προσπάθειες της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για την ανεύρεση νέου προπονητή στον ΟΦΗ».