Βαθμολογία

Με Μπέριο, Λίλα και δύο απουσίες

Τη δεύτερη σερί νίκη του κόντρα στον ΠΑΟΚ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα θέλει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος στους «Ζωσιμάδες» του έχει πάρει τον αέρα κρίνοντας από τα τελευταία δύο χρόνια, όταν τον κέρδισε με 3-0 και 3-1 αντίστοιχα.

Η προετοιμασία των Ηπειρωτών για το συγκεκριμένο ματς ολοκληρώθηκε την Κυριακή (22/1) με πρόγραμμα προετοιμασίας αγώνα σε συνδυασμό με ασκήσεις αντίδρασης και ταχύτητες.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή και σε αυτή επέστρεψαν οι Μπέριος και Λίλα. Μένει να φανεί πόσο έτοιμοι. Ειδικά ο πρώτος έλειψε αρκετό καιρό. Αντιθέτως, τιμωρημένος είναι ο Γαρουφαλιάς, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο δανεικός από τους «ασπρόμαυρους» Ζάιρο. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρχει τουλάχιστον μία αλλαγή στην ενδεκάδα χωρίς να θεωρείται δεδομένο πως το κενό του Ζάιρο θα καλυφθεί από τον ντεφορμέ Μαμπουλού.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Ακόστα, Κόντε, Μαμπούλου, Λίλα, Γιάκο, Καρανίκα, Κοζορώνη, Κούτρη, Μιχαήλ, Νικολιά, Πασχαλάκη, Περιστερίδη, Μπουκουβάλα, Ναδάλες, Βιδάλ, Σκόνδρα, Μπέριο και Τζημόπουλο. Αρχηγός της αποστολής είναι ο Δ/ντής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Δημήτρης Νιαρχάκος.