Βαθμολογία

ΑΕΛ: «Ευχαριστούμε τους λιγοστούς αλλά πιστούς φιλάθλους»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ, μέσω της οποίας συγχαίρει τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο για τη χθεσινή σημαντική νίκη και την καταπληκτική εμφάνιση επί του Αιόλου Αστακού. Παράλληλα τονίζει πως ότι η ανταπόκριση του φίλαθλου κοινού της ΑΕΛ και της πόλης δεν συμβαδίζει ούτε με τη φετινή πορεία αλλά ούτε και το μέγεθος του Σωματείου, αλλά ευχαριστεί  τους πιστούς φιλάθλους, που για μία ακόμα φορά στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας.

Δείτε αναλυτικά:

Η διοίκηση της ΑΕΛ συγχαίρει τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο για τη χθεσινή σημαντική νίκη και την καταπληκτική εμφάνιση επί του Αιόλου Αστακού, συνεχίζοντας την πορεία καταξίωσης και αποτελώντας την ευχάριστη έκπληξη ενός πολύ δύσκολου πρωταθλήματος, πέρα από κάθε προγνωστικό.

Δυστυχώς, διαπιστώνουμε ότι η ανταπόκριση του φίλαθλου κοινού της ΑΕΛ και της πόλης δεν συμβαδίζει ούτε με τη φετινή πορεία αλλά ούτε και το μέγεθος του Σωματείου.

Ευχαριστούμε τους λιγοστούς αλλά πιστούς φιλάθλους, που για μία ακόμα φορά στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας μας. Η ανταμοιβή τους, εκτός από το μπασκετικό θέαμα που προσφέρουν οι παίκτες μας , είναι πως πρέπει να νιώθουν και οι ίδιοι πλέον μέλη της ομάδας μας , μαζί τους θα επιχειρήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.