Βαθμολογία

Λεβαδειακός - Ατρόμητος 1-1

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η σημερινή (22/1) αναμέτρηση ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Ατρόμητο για την 17η αγωνιστική της Super League.

Ένα αποτέλεσμα που ουσιαστικά δεν εξυπηρετεί τις δυο ομάδες καθώς ο μεν Λεβαδειακός παραμένει στην ζώνη του υποβιβασμού, ο δε Ατρόμητος απομακρύνεται και άλλο από την πρώτη πεντάδα.

Η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη ήταν αυτή που προηγήθηκε στην αναμέτρηση όταν στο 10' ο Λημνιός με ωραία σέντρα βρήκε τον Λε Ταλέκ και αυτός με δυνατή κεφαλιά έκανε το 0-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Οι Βοιωτοί που είχαν και δοκάρι στο 50' με τον Κουλιμπαλί έφτασαν στο 1-1 στο 73' όταν ο Μιλιάζες έκανε την σέντρα, ο Μάντζιος έγινε αποδέκτης για να γυρίσει προς τον αμαρκάριστο Γιουσούφ που με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια.

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Μουλόπουλος (82' Καραχάλιος), Τριποτσέρης, Ουόν, Μιλιάζες, Καλτσάς, Κουλιμπαλί, Λάτσι (66' Γιουσούφ), Καψάσκης (66' Μαχαίρας), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κοντοές, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπάγκα, Κυριακίδης (80' Μπρίτο), Πλατέλλας (67' Τόνσο), Ούμπιντες, Λημνιός (88' Βασιλείου), Λε Ταλέκ.