Βαθμολογία

Ηρακλής - Βέροια 1-1

Ηρακλής και Βέροια, ήθελαν, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη στο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Καυτανζόγλειο, με αποτέλεσμα το τελικό 1-1 να ευνοεί περισσότερο την ομάδα της Ημαθίας, με τη θηλιά του υποβιβασμού να σφίγγει ακόμα περισσότερο τους "κυανόλευκους".

Ο Ηρακλής πέτυχε το πολυπόθητο τέρμα που θα μπορούσε να του δώσει τη νίκη στο 51' με τον αρχηγό του στο σημερινό παιχνίδι τον Δημήτρη Στάμου, που με κεφαλιά μέσα από την περιοχή νίκησε τον Καντιμοίρη, μία φάση που ξεκίνησε από την εκτέλεση φάουλ του Μοντέιρο που βρήκε αρχικά στο δοκάρι της εστίας της Βέροιας.

​Η Βέροια, που μετά το γκολ που δέχτηκε δεν είχε άλλη επιλογή από το να πιέσει και να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης, τελικά το βρήκε με τον Παναγιώτη Λινάρδο με δυνατό συρτό σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Χουάντερσον.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Στάμου, Τζανετόπουλος, Ρούσσος, Σαραμαντάς, Αγγελόπουλος, Λεοζίνιο (81' Λουκίνας), Δώνης, Μοντέιρο, Πασάς (68' Ηλιάδης), Περόνε.

ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Καντιμοίρης, Μαλόν, Ασίγκμπα, Καλί, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Τομάς (70' Καλβο), Μπελαϊντ (46' Αρτσε), Σαρπόνγκ (86' Μελίσσης), Λινάρδος, Καπετάνος.