Βαθμολογία

Με νίκη το 2017 για την Κ15!

Με το «δεξί» ξεκίνησε η χρονιά για την ομάδα της ΑΕΛ Κ15, καθώς κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας επί της Βέροιας με 1-0.

Σκόρερ των «βυσσινί» ήταν ο Μιλτιάδης, ο οποίος εδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, το οποίο μπόρεσε να κρατήσει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Η σύνθεση με την οποία αγωνίστηκε η ΑΕΛ:

Κολοβός, Μαγιάκος, Τσιμπόλης, Παπακωνσταντίνου, Τέλιος, Μπάσδρας, Μιλτιάδης, Μπουζούκης, Τσουμάνης Μ., Σκουλίδης, Σταύρος.

Ως αλλαγές συνάμα αγωνίστηκαν οι Τσουμάνης Κ. στη θέση του Κολοβού, ο Δίχρης στη θέση του σκόρερ Μιλτιάδη, ο Λεπενιώτης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Τσουμάνη Μ., ο Αθανασιάδης πέρασε εντός αγωνιστικού χώρου για να αποχωρήσει ο Σκουλίδης, ενώ τέλος ο Οικονομίκος πήρε λεπτά συμμετοχής για να αποχωρήσει ο Σταύρος.

Βέροια (Γιάννης Καψαλιάρης): Διούδης, Κατσκαβέλης (30′ Ντ. Τσουλχάι), Κουτσούκης, Παρασχόπουλος, Αρ. Τσουλχάι (40′ Τσομίδης – 55′ λ.τρ. Κουτσιμπασόπουλος), Νέστορας, Ηλίας, Βασίλτσης (60′ Παυλίδης), Γκιλιόπουλος, Λούτσης, Θεοδώρου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Athleticlarissa.gr με τον τεχνικό της ομάδας Βασίλη Νάρη, απέσπασε το παρακάτω σχόλιο:

«Ήμασταν καλύτεροι και καταφέραμε να προηγηθούμε. Είχαμε την κατοχή της μπάλας και το παιχνίδι ήταν στα μέτρα μας, έτσι όπως το είχαμε σχεδιάσει. Στο δεύτερο μέρος η Βέροια μας πίεσε αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάποια ευκαιρία.»