Βαθμολογία

Βαριά ήττα για την κ-20, 0-5 από Πλατανιά

Βαριά ήττα με σκορ 5-0 γνώρισε σήμερα (21/1) η κ-20 της ΑΕΛ από την αντίστοιχη του Πλατανιά στο γήπεδο της Αγιάς για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League.

Η ομάδα του Μίλτου Ζιάκα, που αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες το τελευταίο δεκαπενθήμερο, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην Λάρισα, δεν μπόρεσε να σκοράρει στις ευκαιρίες που είχε, το σκορ ξέφυγε και εν συνεχεία ήρθε το βαρύ 0-5.

Στο 17′ ο Πλατανιάς έκανε το 0-1 με τον Σκουλουδάκη, ενώ στο ημίωρο ο Παπανικολάου πέτυχε το 0-2 και ο ίδιος παίκτης στο 37' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 58′ ο Σκουλουδάκης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 0-4, ενώ στο 67' ο Αμαραντίδης διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Κουτογλίδης, Καλούσης, Καρατάσιος (Ντιντής), Κυρίτσης Γ., Αναγνώστης (Καλφούτζος), Γεωργακόπουλος, Παπαγεωργίου, Καραλούλης, Χατζής (Τζέκα), Νούσιος, Μακρής.

Πλατανιάς (Νίκος Μαναρώλης): Λαμπίρης, Βασιλάκης (61′ Μερόλι), Λέκα, Αμπνέλ (70′ Σπίντος), Λάμτζε, Τσακμάκης, Παπανικολάου, Ροσάκης (75′ Γ. Αμαραντίδης), Α. Αμαραντίδης, Σκουλουδάκης, Αμπντούν.

Σε δηλώσεις του στο athleticlarissa.gr ο προπονητής της ομάδας αναφέρθηκε στο δύσκολο διάστημα που πέρασε η ομάδα λόγω της κακοκαιρίας, χωρίς φυσικά αυτό να αποτελεί δικαιολογία, ενώ όπως ανέφερε πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα το αποτέλεσμα αυτό και να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Ζιάκα:

«Για μας ήταν ένα δύσκολο δεκαπενθήμερο με πολλές δυσκολίες λόγω της κακοκαιρίας που μας εμπόδισε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και αυτό μας επηρέασε, από την άλλη ο αντίπαλος ήταν καλύτερα προετοιμασμένος. Εμείς θα μπορούσαμε σε κάποιες ευκαιρίες που κάναμε να σκοράρουμε, δεν το πετύχαμε και ύστερα το σκορ ξέφυγε. Δεν υπάρχει δικαιολογία, πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό το αποτέλεσμα, εκπροσωπούμε μια μεγάλη ομάδα, να κοιτάξουμε την δύσκολη συνέχεια και να επανέλθουμε στις επιτυχίες και στις καλές εμφανίσεις».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ