Βαθμολογία

Έκοψε τον Μίλιτς ο Τσιώλης

Λίγες μέρες πριν η ΑΕΛ να ανακοίνωνε τη μεταγραφή του Μπόγκνταν Μίλιτς, αλλά τελικά ο Μαυροβούνιος επιθετικός δεν θα φορέσει τα βυσσινί, αφού εκ των υστέρων κόπηκε από τον Σάκη Τσιώλη.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός αποφάσισε ότι τα δεδομένα αλλάζουν μετά τη μεταγραφή του Αλεχάνδρο Τσακοπίνο. Ο τελευταίος είναι σαφώς πιο έτοιμος από τον Μίλιτς, που δεν ενθουσίασε τους Θεσσαλούς και με τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ: «1. Με απόφαση του προπονητή της ομάδας μας, Σάκη Τσιώλη, δεν θα αποκτηθεί τελικά ο Μαυροβούνιος σέντερ φορ, Μπόγκνταν Μίλιτς.

Ο κ.Τσιώλης δήλωσε ότι καλύπτεται απόλυτα στην θέση του σέντερ φορ από το νεοαποκτηθέντα Αλεχάνδρο Τσακοπίνο, ο οποίος μαζί με τους Θωμά Ναζλίδη, Δημήτρη Καπό και παρά τον σοβαρό τραυματισμό του Ντοντό, θα στελεχώνουν την επιθετική γραμμή της ομάδας μας, με συνέπεια να μην επιθυμεί την απόκτηση άλλου κυνηγού.

2. Εκδόθηκε το δελτίο του Αλεχάνδρο Τσακοπίνο ή "Τσάκο", ο οποίος τέθηκε στη διάθεση του κ.Τσιώλη για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πλατανιά».