Βαθμολογία

Ντέρμπι στο Ηράκλειο, εκτός Απόλλων και Άρης

Φουλ αγωνιστική δραστηριότητα έχουμε το προσεχές Σαββατοκύριακο (21 και 22/1) στο πρωτάθλημα της Football League με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 12ης αγωνιστικής.

Μια αγωνιστική στην οποία υπάρχει το ντέρμπι ΟΦΗ - Λαμία στο Ηράκλειο, ενώ εκτός έδρας αγωνίζονται ο πρωτοπόρος Απόλλων Σμύρνης και ο Άρης.

Στο Ηράκλειο λοιπόν ο ΟΦΗ των 21 βαθμών φιλοξενεί την Λαμία των 25 και θα προσπαθήσει να επικρατήσει για να μειώσει στον πόντο την διαφορά από τους Στερεοελλαδίτες οι οποίοι ξέρουν ότι με ένα θετικό αποτέλεσμα θα παραμείνουν δεύτεροι και θα κρατήσουν και απόσταση από τους νησιώτες.

Το αποτέλεσμα του ντέρμπι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν ο Απόλλων Σμύρνης και ο Άρης που έχουν εκτός έδρας αποστολές απέναντι σε Πανελευσινιακό και Αχαρναϊκό αντίστοιχα.

Οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν την ομάδα της Ελευσίνας εκτός έδρας και θα προσπαθήσουν για ακόμα μια νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή, ενώ σε ενδεχόμενη μη νίκη της Λαμίας στο Ηράκλειο να αυξήσουν και την διαφορά από τους διώκτες τους.

Ο Άρης αντιμετωπίζει στην Αθήνα τον Αχαρναϊκό με την ομάδα του Αναστόπουλου να σκέφτεται την νίκη και θα περιμένει εν συνεχεία το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΟΦΗ - Λαμία για να δει σε ποιά θέση θα βρίσκεται.

Την νίκη θα προσπαθήσει να πετύχει και η ομάδα των Τρικάλων η οποία, στο ντεμπούτο του Αλέκου Βοσνιάδη, αντιμετωπίζει την Καλλονή στην Μυτιλήνη προκειμένου να μειώσει και την διαφορά από τις πρώτες θέσεις, αν και οι Θεσσαλοί έχουν δυο παιχνίδια λιγότερα.

Τέλος την αγωνιστική αυτή υπάρχει και το χανιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Κισσαμικό και τα Χανιά, ενώ στην ουρά ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις Αιγινιακός - Καλλιθέα και Παναιγιάλειος - Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 12ης αγωνιστικής της Football League:

Σάββατο 21 Ιανουαρίου

14:00

Αχαρναϊκός - Άρης

16:00

ΟΦΗ - Λαμία

Κυριακή 22 Ιανουαρίου

15:00

Πανελευσινιακός - Απόλλων Σμύρνης

Καλλονή - Τρίκαλα

Κισσαμικός - Χανιά

Πανσερραϊκός - Πανθρακικός

Αιγινιακός - Καλλιθέα

Αγροτικός Αστέρας - Σπάρτη

Παναιγιάλειος - Αναγέννηση Καρδίτσας

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Απόλλων Σμύρνης 27

2. Λαμία 25*

3. Άρης 23

4. ΟΦΗ 21

5. Αγροτικός Αστέρας 19*

6. Αχαρναϊκός 14

7. Σπάρτη 14*

8. Πανσερραϊκός 13*

9. Τρίκαλα 12**

10. Κισσαμικός 12*

11. Παναιγιάλειος 12

12. Πανθρακικός 11

13. Αιγινιακός 10

14. Χανιά 10**

15. Αναγέννηση Καρδίτσας 9**

16. Καλλιθέα 8

17. Πανελευσινιακός 6

18. Καλλονή 6

* Λαμία, Άρης, Αγροτικός Αστέρας, Πανσερραϊκός, Σπάρτη, Κισσαμικός έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο

** Αναγέννηση Καρδίτσας, Χανιά και Τρίκαλα έχουν δυο παιχνίδια λιγότερα

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ