Βαθμολογία

Απέκτησε Μέρντοβιτς ο Αγροτικός Αστέρας

Σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα η οποία απέκτησε τον πολύπειρο Σέρβο επιθετικό Λούκας Μέρντοβιτς από την Ράντνινκ Σουντούρλιτσα.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία από το πρωτάθλημα της χώρας του καθώς έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Λόβτσεν, ΟΦΚ Βελιγραδίου και Μλάντοστ Ποντγκόριτσα και αναμένεται να βοηθήσει την επιθετική γραμμή των "σταχυοφόρων".

Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της συμπρωτεύουσας για τον επόμενο 1.5 χρόνο, ενώ θα αγωνίζεται με τον αριθμό 99 στην φανέλα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Αγροτικού:

Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει τη μεταγραφή του 27χρονου (14/3/1989) ακραίου επιθετικού Lucas Merdovic για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Ο ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα στις εγκαταστάσεις του Ωραιοκάστρου γνωρίζοντας παράλληλα τους νέους του συμπαίκτες αλλά και το προπονητικό επιτελείο.

Ο παίκτης έκανε παράλληλα και τις πρώτες του δηλώσεις στις οποίες ανέφερε ότι αποτελεί κίνητρο για αυτόν να πετύχει με τον Αγροτικό καθώς είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται εκτός της Σερβίας και του Μαυροβουνίου.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του 27χρονου φορ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια ομάδα όπως είναι ο Αγροτικός Αστέρας. Στόχος μου είναι να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα. Είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι εκτός Σερβίας και Μαυροβουνίου κι αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμένα. Θέλω να είναι πετυχημένη η παρουσία μου και βήμα, βήμα να ανεβαίνω αγωνιστικά εγώ αλλά και η νέα μου ομάδα».