Βαθμολογία

Εκτός για 4 μήνες ο Ντοντό!!!

Μετά την υποβολή του Ντοντό σε μαγνητική τομογραφία, από τον γιατρό της ομάδας μας κ.Γιώργο Μπασδέκη, διαπιστώθηκε ότι ο ποιοτικός Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μας υπέστη διάλυση του έσω πλαγίου συνδέσμου, καθώς και μέρους του χόνδρου στο αριστερό του γόνατο, με συνέπεια ο συντομότερος χρόνος αποθεραπείας να εκτιμάται στις 14 εβδομάδες!

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του απάνθρωπου και βρώμικου χτυπήματος του "χασάπη" Καλί, τον οποίο ο Σιδηρόπουλος άφησε ατιμώρητο, αλλάζοντας τις ισορροπίες του αγώνα και τιμωρώντας ουσιαστικά την ΑΕΛ, αφού δεδομένης και της απουσίας του πρώτου σκόρερ μας Ναζλίδη, αντί να συνεχίσει η Βέροια με δέκα παίκτες, συνέχισε η ομάδα μας για μισή ώρα με σέντερ φορ τον ταλαντούχο πλην άπειρο σε αγώνες τέτοιας κρισιμότητας, νεαρό Δημήτρη Καπό.

Όπως από χθες ανακοινώσαμε, αύριο θα κατατεθεί σχετική καταγγελία στον Αθλητικό Εισαγγελέα, την οποία θα συνοδεύουν το βίντεο της φάσης του τραυματισμού, καθώς και το σύνολο των ιατρικών εξετάσεων και γνωματεύσεων.

Εκτός της καταγγελίας, η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο Ντοντό, θα υποβάλουν κατά του Καλί μήνυση για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, αλλά και αγωγή, με την οποία θα διεκδικούν ανάλογη αποζημίωση.