Βαθμολογία

Τέσσερις κίτρινες για ΑΕΛ στην Βέροια

Με τέσσερις κίτρινες κάρτες ολοκληρώθηκε η χθεσινή (18/1) αναμέτρηση της ΑΕΛ με αντίπαλο την Βέροια στην Ημαθία για την 16η αγωνιστική της Super League.

Την κάρτα του διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης Τάσου Σιδηρόπουλου αντίκρισαν ο Βασίλης Ρέντζας, ο Γιάνις Ικάουνιεκς, ο Νίκος Αναστασόπουλος και ο Μίλος Ντέλετιτς.

Για τον Λαρισαίο αμυντικό αυτή η κάρτα ήταν η τέταρτη φετινή άρα, όπως διαβάσατε και χτες (18/1) στο athleticlarissa, θα πρέπει να δηλωθεί σε κάποιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ΑΕΛ για να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του. Τα παιχνίδια είναι με Πλατανιά (εντός έδρας), Ηρακλή (εκτός έδρας), ΠΑΟΚ (εντός έδρας) και Κέρκυρα (εκτός έδρας).

Στο όριο βρίσκονται πλέον οι Αναστασόπουλος και Ντέλετιτς καθώς έφτασαν τις τρείς κίτρινες και αν δεχτούν ακόμα μια θα πρέπει και εκείνη να δηλωθούν για να εκτίσουν ποινή μιας αγωνιστικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι κάρτες που έχουν δεχτεί μέχρι στιγμής Αναστασόπουλος και Ντέλετιτς είναι σε εκτός έδρας παιχνίδια με τον Σπαρτιάτη μέσο να έχει δεχτεί τις άλλες δυο κίτρινες στα παιχνίδια με Κέρκυρα και Λεβαδειακό, ενώ ο Ντέλετιτς απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Πλατανιά.

Τέλος την πρώτη κίτρινη αντίκρισε ο Γιάνις Ικάουνιεκς ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος των "βυσσινί" στην Βέροια.

Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες των παικτών της ΑΕΛ:

Φατιόν: 5

Γιοβάνοβιτς: 5

Ναζλίδης: 5

Φάρκας: 4

Ρέντζας: 4

Γκόλιας: 3

Αναστασόπουλος: 3

Ντέλετιτς: 3

Αβραάμ: 1

Κουτσιανικούλης: 1

Ξενοδόχοβ: 1

Ικάουνιεκς: 1

Αναλυτικά και οι κόκκινες:

Ουρτάδο: 1

Γιοβάνοβιτς: 1

Ντοντό: 1