Βαθμολογία

Οι ... τιμωρημένοι των ομάδων

Τις τέσσερις κίτρινες συμπλήρωσαν στους αγώνες της 11ης αγωνιστικής της Super League έξι ποδοσφαιριστές των ομάδων της κατηγορίας και έτσι θα έπρεπε να δηλωθούν για να εκτίσουν τις ποινές τους σε ένα από τα τέσσερα προσεχή παιχνίδια των ομάδων τους.

Πρόκειται για τον Ευάγγελο Οικονόμου του Πανιώνιου και τον Πάμπλο Ντε Λούκας της Ξάνθης και οι οποίοι θα εκτίσουν στους αγώνες της 17ης αγωνιστικής τις ποινές τους, με τον πρώτο να απουσιάζει από τον αγώνα της ομάδας του με τον Παναιτωλικό και τον δεύτερο από την αναμέτρηση των Θρακιωτών με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Τρείς παίκτες δηλώθηκαν για τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής και πρόκειται για τον Θανάση Μουλόπουλο του Λεβαδειακού, τον Χρυσοβαλάντη Κοζορώνη του ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πέδρο Άρτσε της Βέροιας. Ο Μουλόπουλος θα είναι απών από την αναμέτρηση των Βοιωτών στην Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο δεύτερος δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και ο Άρτσε θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Βέροιας με τον Ολυμπιακό.

Τέλος ο έκτος παίκτης που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο του Παναθηναϊκού ο οποίος δεν θα μπορεί να βοηθήσει το "τριφύλλι" στην Ήπειρο και στην αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά οι τιμωρημένοι κάθε αγωνιστικής και που δεν θα αγωνιστούν:

17η αγωνιστική

Πανιώνιος - Παναιτωλικός: Ευάγγελος Οικονόμου (Πανιώνιος)

Ολυμπιακός - Ξάνθη: Πάμπλο Ντε Λούκας (Ξάνθη)

18η αγωνιστική

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός: Αθανάσιος Μουλόπουλος (Λεβαδειακός)

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα: Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης (ΠΑΣ Γιάννινα)

Βέροια - Ολυμπιακός: Πέδρο Άρτσε (Βέροια)

19η αγωνιστική

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Σεμπάστιαν Λέτο (Παναθηναϊκός)