Βαθμολογία

Μάγγος: «Να δούμε τα προβλήματα που έχουμε»

Παίζοντας για περίπου ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη που είχε στα χέρια της και έφυγε από την Καλλιθέα με τον βαθμό από το τελικό 2-2.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Μάγγος στάθηκε στο αριθμητικό μειονέκτημα της ομάδας του, το οποίο άλλαξε τα δεδομένα, ενώ είπε πως θα είναι δύσκολο για τους «κιτρινόμαυρους» το πρόγραμμα στη συνέχεια λόγω και των δύο ματς που δεν έδωσαν με Τρίκαλα και Χανιά. Αναλυτικά:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, παίξαμε σωστά, δημιουργήσαμε για μεγάλο διάστημα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από μία λάθος αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, μείναμε με 10 ποδοσφαιριστές και ήταν επόμενο να μείνουμε πίσω και να μας κλείσει ο αντίπαλος στη δική μας περιοχή.

Είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να κρατήσουμε το βαθμό της ισοπαλίας, τώρα πρέπει να μαζευτούμε να δούμε τα προβλήματα τα οποία έχουμε. Ακολουθούν πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια και για εμάς είναι ακόμη πιο δύσκολο, γιατί χρωστάμε και δύο που δεν έχουν γίνει με τα Τρίκαλα και τα Χανιά».

Για το αν η απουσία των υποχρεώσεων τους έκανε καλό: «Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από δικαιολογίες. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι τις 10 τελευταίες ημέρες κάνουμε προπονήσεις στο γήπεδο του μπάσκετ. Σίγουρα αυτό δεν μπορεί να μας προσφέρει φρεσκάδα ούτε αυτοματισμούς ούτε διάρκεια. Πρέπει να ζούμε από αυτό».