Βαθμολογία

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΛ για Σιδηρόπουλο

Ανακοίνωση κατα του διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ με αφορμή την διαιτησία του στην σημερινή (18/1) αναμέτρηση με αντίπαλο την Βέροια στην Ημαθία.

Η λαρισινή ΠΑΕ στέκεται κυρίως στην φάση του 61' στην οποία ο Καλί έκανε αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στον Ντοντό που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου επιθετικού και την μη συνέχιση του στο παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Στις ταξεις της ΠΑΕ ΑΕΛ υπαρχει ιδιαίτερη δυσαρέσκεια για την απώλεια δύο βαθμών σ'έναν δικό της αγώνα, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο ο κ.Σιδηρόπουλος, κυρίως στην επανάληψη, έκανε πως δεν βλέπει το σκληρό παιχνίδι ορισμένων παικτών της Βέροιας και κυρίως του τελειωμενου ποδοσφαιρικά Καλί, που βλέποντας την ανοχή του διαιτητή κι ενώ το σκορ ήταν στο 0-1, σακάτεψε τον καλύτερο ποιοτικά παίκτη μας, τον Ντοντό, ο οποίος υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου κι εκφράζονται φόβοι για τα χειρότερα. Ωστόσο ο Καλί παρέμεινε στο ματς ως το τέλος, παρότι το συγκεκριμένο βίαιο μαρκάρισμά του δεν ήταν το μοναδικό.

Επιτέλους, περιμένουμε να δούμε πότε θα καταλάβουν οι Έλληνες διαιτητές πως ένα μέρος της αποστολής τους, είναι η προστασία των παικτών που ομορφαίνουν το ποδόσφαιρο, από τους χασάπηδες!