Βαθμολογία

Ανέλαβε τον Εργοτέλη ο Σούλης Παπαδόπουλος

Προπονητής του Εργοτέλη για το υπόλοιπο διάστημα της σεζόν θα είναι ο Σούλης Παπαδόπουλος όπως ανακοίνωσε και επίσημα η κρητική ομάδα.

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος την σεζόν 2014-2015 είχε κάτσει στον πάγκο της ΑΕΛ, συμφώνησε σε όλα με τους Κρητικούς και θα είναι αυτός που θα προσπαθήσει να καθοδηγήσει την ομάδα και να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Football League.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Εργοτέλη:

«Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο».

Ο Πειραιώτης τεχνικός μετά την συμφωνία με την ομάδα του Ηρακλείου έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις όπου χαρακτήρισε τιμή το γεγονός ότι ανέλαβε τον Εργοτέλη και αναφέρθηκε στις ιστορικές ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο σύλλογος στην προσπάθειά του για την άνοδο.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του νέου τεχνικού του Εργοτέλη:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που έρχομαι στην ιστορική ομάδα του Εργοτέλη, η οποία ήταν πολλά χρόνια στην Super League. Είναι κρίμα για τον Σύλλογο να ταλαιπωρείται στην Γ’ Εθνική, καθώς με την οργάνωση που έχει και τη διαρκή προσπάθεια του κυρίου Βρέντζου που παρέχει τα πάντα σε προπονητές, παίκτες και στελέχη, φαίνεται ότι ο Εργοτέλης δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.

Βρισκόμαστε δίκαια πίσω από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας διότι τελικά όλα κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ιστορικές ομάδες όπως η Προοδευτική, ο Ιωνικός και ο Εθνικός, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου που έχουν τη δική τους ιστορία και κάνουν μια πολύ καλή πορεία φέτος όπως ο Άγιος Ιερόθεος, ο ΠΟΑ και ο Ερμής Ζωνιανών. Μου αρέσουν όμως τα δύσκολα γι’ αυτό αποφάσισα να έρθω στην ομάδα. Ακόμη ένας λόγος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή μου ήταν η επαφή μου με τον Κο Βρέντζο, ο οποίος έδειξε ότι πιστεύει σε εμένα, κάτι που με τιμά ιδιαίτερα.

Πρώτη φορά θα δουλέψω στη Γ’ Εθνική, αλλά με την οργάνωση που διαθέτει ο Εργοτέλης, τη βοήθεια του Προέδρου ο οποίος παρέχει τα πάντα για την σωστή λειτουργία της ομάδας, καθώς και τη στήριξη του κόσμου, θα βάλουμε τα δυνατά μας όλοι μαζί για να επαναφέρουμε τον Εργοτέλη εκεί που αρμόζει η ιστορία του».