Βαθμολογία

ΠΑΕ Πανιώνιος: «Μην μας αντιμετωπίζετε σαν ζώα»

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η ΠΑΕ Πανιώνιος με αφορμή τον τραγικό αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων» στην σημερινή (18/1) αναμέτρηση του συλλόγου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως αναφέρει η αθηναϊκή ΠΑΕ θα πρέπει να σταματήσουν να γίνονται αγώνες σε τέτοια γήπεδα και να μην αντιμετωπίζονται οι παίκτες και οι προπονητές σαν ζώα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Πανιώνιου:

«Σήμερα στα Γιάννενα όσοι νομίζουν ότι παίχτηκε ποδοσφαιρικό ματς, κάνουν λάθος. Παίχτηκε βόλεϊ, πόλο, πάλη και εν πάσει περιπτώσει ο,τιδήποτε άλλο εκτός από ποδόσφαιρο.

Εμείς δοξάζουμε τον Θεό που όλοι οι παίχτες βγήκαν υγιείς από αυτόν τον άθλιο αγωνιστικό χώρο, όπου ήταν παγωμένος επί 5 ημέρες και για να γίνει το ματς έπρεπε να ρίξουν ένα φορτηγό άμμο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ο βούρκος που είδαμε.

Κύριοι, έαν πραγματικά νοιάζεστε για το καλό του ποδοσφαίρου, θα πρέπει να απαγορέψετε να γίνονται παιχνίδια σε τέτοιες συνθήκες και να αντιμετωπίζονται παίχτες και προπονητές σα ζώα.

Ντροπή!

Υ.Γ. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο το αφήνετε στην τύχη του και κρίνονται παιχνίδια λόγω των καιρικών συνθηκών και όχι λόγω της ικανότητας των ποδοσφαιριστών.

Αυτονόητο είναι ότι με τέτοιες αγωνιστικές συνθήκες το ποδόσφαιρο δεν πάει μπροστά».