Βαθμολογία

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 3-2

Μετά τον Αστέρα η ΑΕΚ έχασε με ανατροπή και από τον Παναιτωλικό με σκορ 3-2 στο Αγρίνιο.Στο 11' ο Πάουλο βρέθηκε απέναντι από τον Μπάρκα, ανατράπηκε, ο Μαρκόβσκι αμέσως μετά σκόραρε, αλλά ο Παπαπέτρου έδωσε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαρκόβσκι, ο οποίος κατάφερε σε... δεύτερο χρόνο να κάνει το 1-0.

Στο 22' ο Βάργκας εκτέλεσε φάουλ, ο Πορτογάλος πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 32' η ΑΕΚ έφτασε στην ανατροπή: ο Βάργκας εκτέλεσε φάουλ, έδιωξε προσωρινά ο Μύγας, η μπάλα στρώθηκε στον Γαλανόπουλο και εκείνος με σουτ έκανε το 2-1.

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, δείχνοντας διάθεση να πιέσει και στο 53' είχε διπλή ευκαιρία με διαδοχικά σουτ του Μαρκόβσκι που εξουδετέρωσε ο Μπάρκας. Όμως, μετά από δύο λεπτά κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ ο Κούσας έβγαλε στον Μάκο κι εκείνος αμαρκάριστος πλάσαρε σωστά για το 2-2.

Τελικά το γκολ ήρθε για τους γηπεδούχους στο 83' από μια απίστευτη φάση: ο Ρότσα έκανε μια σέντρα, ο Μπάρκας φάνηκε να ελέγχει και να αφήνει τη μπάλα να βγει άουτ, όμως αυτή κόλλησε (φαίνεται οριακά να έχει περάσει τη γραμμή, αλλά είναι τόσο δύσκολη φάση που δεν φαίνεται ξεκάθαρα ούτε στο ριπλέι), με τον Μάκο να την παίρνει και να τη στέλνει στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Κυριακίδης, Μύγας, Τσοκάνης, Κούσας, Χαντάκιας, Κουτρομάνος, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο (71' Μουνιός), Λουίς Ρότσα (80' Φάρλεϊ Ρότσα), Μαρκόβσκι.

ΑΕΚ (Ζοζέ Μοράις): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Ντίας, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Βάργκας (58' Πέκχαρτ), Μάνταλος (80' Πατίτο), Χριστοδουλόπουλος (58' Μπακασέτας), Αλμέιδα.