Βαθμολογία

Μέσα στην εβδομάδα αποφασίζεται η έδρα του τελικού

Την έδρα του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό θα ανακοινώσει πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα η ΕΟΚ.

Φαβορί για να φιλοξενήσει τον τελικό είναι το γήπεδο της Κοζάνης και συγκεκριμένα το γήπεδο της Λευκόβρυσης, ενώ χθεσινά δημοσιεύματα έφερναν ως πιθανή και την Λάρισα και το κλειστό της Νεάπολης.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 19 Φεβρουαρίου και το γήπεδο του νομού Κοζάνης είναι το φαβορί καθώς είναι και καινούριο, έχει χωρητικότητα περίπου 5.000 θεατών, ενώ δεν έχει κερκίδες πίσω από τις δυο μπασκέτες κάτι που εξυπηρετεί για τον διαχωρισμό των οπαδών των δυο ομάδων. Συν τοις άλλοις υπάρχουν και δύο ξεχωριστές είσοδοι προς το γήπεδο κάτι που θα διευκολύνει και το έργο της αστυνομίας για την ομαλή προσέλευση και αποχώρησή τους.

Όσον αφορά το κλειστό της Νεάπολης είναι ελαφρώς μικρότερο καθώς μπορεί να φιλοξενήσει περι τους 4000 θεατές, όμως έχει το μειονέκτημα ότι πρόκειτα για παλιό γήπεδο στο οποίο μάλιστα είχε γίνει ο τελικός του 2003 πάλι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη με το "τριφύλλι" να επικρατεί 81-76 και να κατακτά το τρόπαιο.