Βαθμολογία

Κούγιας: «Κανένα ενδιαφέρον για Μπαρτολίνι»

Προσωπική δήλωση έκανε το απόγευμα της Τρίτης (17/1) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας ο οποίος έβαλε τέλος σε διάφορα σενάρια που ήθελαν την ΑΕΛ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μπαρτολίνι.

Ο 34χρονος Αργεντίνος έχει καταθέσει προσφυγή εις βάρος του Γηραιού και ορισμένα ΜΜΕ ανέφεραν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τους «βυσσινί» για την απόκτηση του. Κάτι το οποίο διέψευσε κατηγορηματικά ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, λέγοντας παράλληλα ότι ουδέποτε διανοήθηκε η ομάδα να αποκτήσει τον εν λόγω παίκτη εκμεταλλευόμενη τα οικονομικά προβλήματα του Ηρακλή.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Πληροφορήθηκα περί διαρροής είδησης σε ορισμένα ΜΜΕ, σύμφωνα με την οποία η ΠΑΕ ΑΕΛ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Μπαρτολίνι, ο οποίος έχει προσφύγει κατά την ΠΑΕ Ηρακλής και μένει ελεύθερος.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι τόσο η ΠΑΕ ΑΕΛ με την ιστορία που έχει, όσο και εγώ προσωπικά, παρά το ότι η ΠΑΕ Ηρακλής είναι ένας από τους αντιπάλους μας στην τρέχουσα περίοδο, στην προσπάθεια για την παραμονή στην Super League, που είναι επί του παρόντος και ο κύριος στόχος μας, δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον για την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Αυτή μας η θέση δεν έχει σχέση με την αξία του παίκτη, αλλά με το γεγονός ότι ουδέποτε διανοηθήκαμε να αποκτήσουμε τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή εκμεταλλευόμενοι τα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ Ηρακλής, γιατί το θεωρούμε ανέντιμο, όσο - τουλάχιστον κατά την δεδομένη στιγμή - έχουμε ακριβώς τους ίδιους στόχους».