Βαθμολογία

Γραμμένος: «Το πόσες ενώσεις είναι μαζί μας είναι φανερό»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Ευάγγελος Γραμμένος τόνισε πως είναι σε εγρήγορση όποτε γίνουν οι εκλογές η ΕΠΟ και διευκρίνισε ως το πόσες ενώσεις είναι μαζί του είναι φανερό!

Ο Ευάγγελος Γραμμένος μίλησε στον ARENA FM και μεταξύ άλλων τόνισε:
 
«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και από την προσέλευση και από την θεματολογία. Ήρθαν πολλές ενώσεις και είναι ένα φυσικό επακόλουθο της πορείας που έχουμε διαγράψει με τις εκλογές της ΕΠΟ. Κι άλλες χρονιές έρχονταν αλλά όχι τόσο πολλοί.. Αυτή η παράταξη είναι συμπαγής έχει τη συνοχή της υπάρχει καθημερινή επικοινωνία. Είμαστε σε εγρήγορση όποτε γίνουν οι εκλογές.
 
Τα ποσοστά της συνοχής μα είναι πάρα πολύ ψηλά, όμως δεν εφησυχάζει κανένας. Αυτό το κλίμα που επικρατούσε πριν την ακύρωση των εκλογών. Θα πάμε μέχρι τέλους έτσι. Η παράταξη έτσι πρέπει να πάει μέχρι τέλους διαφορετικά δεν μπορείς να προσδοκάς μεγάλα οφέλη. Σχεδόν με όλους μιλάμε με τις ενώσεις. Είναι μια κατάσταση δύσκολη γιατί πρέπει να κρατάς τη συνοχή , αλλά είναι επιβεβλημένο επικρατεί και σήμερα,
 
Η διοικούσα πρέπει να διαχειριστεί την καθημερινότητα. Το άλλο είναι να φτιάξει τα κανονιστικά πλαίσια για να τα φέρει ως σχέδιο στη ΦΙΦΑ και στην κυβέρνηση για να κινηθεί πάνω σε αυτό το ποδόσφαιρο. Παρακολουθούμε όλο το ζήτημα.

Το ποιοι θα μείνουν και πως θα οργανωθεί το διοικητικό επίπεδο δε θα το αποφασίσω ούτε μόνος μου, ούτε αυτήν την ώρα.
 
Πιστεύω ότι θα έρθουν κι άλλες ενώσεις. Το πόσες ενώσεις είναι μαζί μας είναι φανερό. Παρέστησαν 32 ενώσεις που υπέγραψαν και ένα κείμενο προς το κλιμάκιο της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ. Δεν μπορεί κανείς να μας πει ότι είμαστε 25 ενώ είμαστε 32. Σας λέω ότι θα διευρυνθεί αυτό το νούμερο. Θα δούμε τι θα γίνει και στις εκλογές των ενώσεων που περιμένουμε σε Σέρρες, Πάτρα, Χίο, Κατερίνη.»