Βαθμολογία

Μπολάκης και με τη βούλα

Ενίσχυση από το νησί για τον Κισσαμικό, ο οποίος απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τον Μανώλη Μπολάκη, έναν παίκτη που δεν βρισκόταν στις αρχικές επιλογές του Νίκου Νιόπλια στον ΟΦΗ.

Ο 22χρονος αμυντικός για το υπόλοιπο της σεζόν θα αλλάξει πόλη στην Κρήτη, αφού τα βρήκε σε όλα με τους Χανιώτες. Επέλεξε το νούμερο 44 και αυτή είναι η πρώτη φορά που θα φορέσει άλλη φανέλα πλην εκείνης του ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Μανώλη Μπολάκη, ευχαριστώντας θερμά την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την παραχώρηση του νεαρού ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Το βιογραφικό του

Ημερομηνία γέννησης: 20 Οκτωβρίου 1994

Θέση: Αμυντικός

Αποτελεί γέννημα-θρέμμα του ΟΦΗ και προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της ιστορικής ομάδας της Κρήτης πήρε το “βάπτισμα του πυρός” στην πρώτη ομάδα σε επίπεδο Super League τη σεζόν 2014-2015. Αποτέλεσε βασικό στέλεχος την περασμένη σεζόν όταν και επιτεύχθηκε η άνοδος από τη Γ’ Εθνική στη Football League.

2014-2015 ΟΦΗ (Super League) 8 συμμετοχές

(Κύπελλο Ελλάδας) 4 συμμετοχές

2015-2016 ΟΦΗ (Γ’ Εθνική, πρωταθλητής 4ου ομίλου-άνοδος σε Football League) 21 συμμετοχές

2016-2017(α’) ΟΦΗ (Football League) 1 συμμετοχή».

Στη συνέχεια ο παίκτης δήλωσε: «Ήρθα σε μία καλή ομάδα και θέλω να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου και να βοηθηθώ. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Ο Κισσαμικός έχει δείξει ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα, είναι οργανωμένη και πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».