Βαθμολογία

Ευχαριστημένος ο Ουζουνίδης

Στο 0-0 με την ΑΕΚ «κόλλησε» ο Παναθηναϊκός και το νικηφόρο σερί των προηγούμενων ημερών διακόπηκε για τους «πράσινους». Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, πάντως, έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, δεν είχε παράπονο από κανέναν, ενώ στάθηκε στη σημαντικά διαφοροποιημένη σε πρόσωπα αμυντική γραμμή της ομάδας του.

«Από το αποτέλεσμα σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι, θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος όμως από τη διάθεση και την προσπάθεια που έδειξαν τα παιδιά. Μην ξεχνάτε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες παίξαμε. Ήταν το τρίτο ματς για εμάς μέσα σε έξι μέρες, χωρίς πολλές επιλογές, με μικρό γκρουπ και παρ' όλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε ακόμα. Δυστυχώς στις δυο τρεις πολύ καλές στιγμές που είχαμε δεν μπορέσαμε να τις αξιοποιήσουμε και να πετύχουμε ένα γκολ.

Αυτή η περίοδος είναι δύσκολη για εμάς. Δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Περιμένουμε να έρθουν κάποια παιδιά και να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση που έδειξαν όλοι. Παίξαμε με καινούργια αμυντική γραμμή με ποδοσφαιριστές που δύσκολα έπαιζαν δυο ενενηντάλεπτα την εβδομάδα. Μέχρι το τελευταίο ενενηντάλεπτο όμως προσπαθήσαμε για τη νίκη, οπότε δεν έχω παράπονο», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε σχετικά και με τη χρησιμοποίηση του νεαρού Ευαγγέλου: «Το είπα και μετά το παιχνίδι με τον Κισσαμικό. Δεν είναι εύκολο για ένα παιδί να ξεκινήσει με ένα τόσο σοβαρό λάθος. Τον πιστεύουμε πολύ και ξέρω ότι δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος. Φυσικά μπορούμε να κερδίσουμε από την παρουσία του όπως επίσης και ο ίδιος μπορεί να βελτιώσει κάποια πράγματα λόγω εμπειρίας που έρχεται από τα παιχνίδια ή δουλειάς μέσα στις προπονήσεις.

Δεν είναι μόνο ο Στέφανος, μην ξεχνάμε τον Τελάντερ που επίσης ήταν πολύ καιρό έξω, ενώ σαν δεξί μπακ έπαιξε ο Μαρινάκης. Μια αμυντική γραμμή που δεν έχει παίξει ξανά μαζί και τα πήγε καλά ενώ παίξαμε πιο ψηλά στο δεύτερο μέρος. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση. Πολλά πράματα δεν βγαίνουν απ' όσα θέλουμε. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ροτέισον. Δεν κάναμε και τις δυο αλλαγές που θα μπορούσαμε γιατί χρειαζόμασταν εκείνη την ώρα να είναι μέσα παιδιά με περισσότερη εμπειρία και να έχουμε και κάποιους ψηλούς για τις στημένες φάσεις».

Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές, είπε: «Ψάχνουμε αλλά ακόμα δεν έχουμε βρει κάτι. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε κοντά σε κάποια περίπτωση». Τέλος, για τη χαμένη ευκαιρία του Βιγιαφάνιες ανέφερε: «Ας πούμε ότι ήταν πολύ καλή η απόκρουση του Μπάρκα. Ο Λούκας ήθελε να βάλει γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε».