Βαθμολογία

Μιλόγεβιτς: «Δίκαιη νίκη, θα πετύχει στον Ολυμπιακό ο Ανσαριφάρντ»

Για μια δίκαιη νίκη της ομάδας του στην έδρα ενός πολύ καλού αντιπάλου έκανε λόγο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά το «διπλό» του Πανιωνίου στο Περιστέρι. Παράλληλα ευχαρίστησε ξανά τον Καρίμ Ανσαριφάρντ για την προσφορά του και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα πετύχει στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Πανιωνίου στο Περιστέρι:

Για τη νίκη της ομάδας του επί του Ατρομήτου: «Ήταν ένα παρα πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς ήρθαμε εδώ να πάρουμε το αποτέλεσμα και τελικά τα καταφέραμε. Πήραμε δίκαια τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα με έναν καλό αντίπαλο. Για ακόμα μια φορά μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι πιο νωρίς. Είχαμε μια ατυχία με τον τραυματισμό τον Ενγκόγκ. Στην επανάληψη, οι αλλαγές του Ατρομήτου μας δυσκόλεψαν, αλλά ήμασταν πιο επικίνδυνοι. Είναι μεγάλη νίκη για μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί έχουν πολλά παιχνίδια σε λίγες μέρες. Είναι ωραίο για μας ο Πανιώνιος να βρίσκεται τόσο ψηλά αλλά από αύριο πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για την αμφισβήτηση που έχει δεχθεί: «Προσπαθώ να μην επηρεάζομαι. Κοιτάω μόνο να δουλεύω σκληρά και να παίρνω τις καλύτερες αποφάσεις για την ομάδα μου. Οι αποδοκιμασίες πολλές φορές γίνονται από υπερβολική αγάπη για την ομάδα. Αλλά αν δεν με θέλουν τότε θα φύγω».

Για Ανσαριφάρντ: «Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, άνθρωπος και χαρακτήρας. Τον ευχαριστούμε και πιστεύω ότι θα πετύχει στη νέα του ομάδα».

Για την ενίσχυση της ομάδας: «Κοιτάμε κάποιες περιπτώσεις γιατί ακολουθεί ένας δεύτερος γύρω. Αν και αυτό δεν είναι εύκολο».